Molesztálásért jelentették fel egy Vas megyei iskola igazgatóját

Forrás: Thinkstock -
Vas megye igazgató molesztálás szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekek zaklatása miatt jelentették fel egy Vas megyei iskola igazgatóját. 

A férfi és kollégái egy zánkai üdülőben táboroztatták az iskola diákjait, állítólag ekkor történt a botrányos eset. "Úgy tudom, hogy négy, 12 év körüli kislányt molesztált a férfi, de csak három szülő tett feljelentést" – mondta a Blikknek egy bennfentes.

Forrás: Thinkstock

A kislányok beszámoltak a szüleiknek arról, hogy mi történt. Volt olyan szülő, aki azonnal autóba ült, és elment gyerekéért. Az iskolaigazgatót a faluban mindenki kedvelte, nagy tiszteletnek örvendett. Az elmúlt időben közéleti szerepléseket is vállalt.

A napilap megkereste a település polgármesterét, de nem nyilatkozott. A helyiek úgy tudják, a pedagógus még mindig az iskolában tanít.

"Szinte mindenki tud már az esetről a faluban. Ha ez igaz, akkor felháborító, hogy ilyen emberek vannak a gyerekek közelében" – mondta a község egyik lakója. A Blikk úgy tudja, a szülők feljelentést tettek a tanár ellen.

"A balatonfüredi rendőrkapitányság szexuális visszaélés elkövetése miatt indított büntetőeljárást. Az ügy jelenlegi állásáról nem kívánunk tájékoztatást adni" – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.