Hihetetlen balszerencse-sorozat sújtotta Fodor Zsókát

"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu " -
Magdi anyus Erdély Barátok közt Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsókának, az ország Magdi anyusának igazi pechsorozata volt. Manapság már nevetve emlékszik vissza kalandos útjára, de persze, mikor a történet megesett, még koránt sem volt számára nevetséges. 

Erdélybe, Mikházára indult fellépni két kollégájával Fodor Zsóka. "Indulás előtt itthon gondosan kitettem az összes iratomat, nehogy elvesszenek" – mesélte Fodor Zsóka a Borsnak"Aztán beültünk Gál Tamás autójába Lénárt Lacival, lelkileg felkészülve a hét és fél órás útra. A határnál a román határőr kérte az útlevelem, mire elmagyaráztam neki, hogy nem kell, engedjen át nyugodtan. Nem engedett, szigorúan ismételgette: „Vissza!” Könyörögtem neki én is és a magyar határőr is, de minden hiába. Mit tehettünk, elindultunk vissza, Pestre. Kétszázhatvan kilométer... Eltettem az útlevelem, és éjjel fél háromkor már Debrecen előtt voltunk, ahol egy kútnál megálltunk pihenni."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A pihenés után kiderült, a kocsi nem indul el, mert lemerült az elem a slusszkulcsban.

"Lassan jött fel a nap, mi pedig mindent megpróbáltunk, hívtuk a márkaszervizt is, de hiába. Tizenegykor kezdődött volna a bejáró próba Mikházán... Aztán egyszer csak a kesztyűtartóban Tamás megtalálta a pótkulcsot. Boldogan indultunk tovább, van útlevél, van kulcs, mi baj lehet?"

Beütötték a címet a frissen vásárolt GPS készülékbe, de nem tudták, hogy több Mikháza is van Romániában. A GPS a moldvai Mikházára irányította a színésznőt és kollégáit.

"Szerencsére felhívtak a színházból, hogy merre járunk? Kiderült, hogy kétszáz kilométerrel túlmentünk. Éppen harmincadik órája voltunk úton, ébren, amikor végre megérkeztünk. A három óriási malőr miatt 1800 kilométert autóztunk. Ilyen velem még nem történt!" - fejezte be a kalandos történetet Fodor Zsóka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.