Tragédia! Egy fiatal nőt gázolt halálra a ráckevei HÉV

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
gázolás halál Ráckeve HÉV-vonal közlekedési baleset közlekedés HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt vasárnap este a ráckevei HÉV vonalán: a jármű egy fiatal nőt gázolt halálra.

Halálra gázolt a ráckevei HÉV egy fiatal nőt vasárnap este a József Attila telepi és a szigetszentmiklósi állomás közötti szakaszon.

Forrás: MTI/Jászai Csaba

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Csámpai Attila tájékoztatása szerint a baleset a Budapest felé tartó vágányon történt.

Elhunyt az ismert közgazdász, Rácz Margithttp://www.life.hu/news/20150921-elhunyt-racz-margit-ismert-kozgazdasz.htmlElhunyt Rácz Margit, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Világgazdasági Intézetének tudományos főmunkatársa. A neves közgazdászt 68 éves korában érte a halál. News--Tragédia! Elhunyt Alekosz édesanyja, Vája asszonyhttp://www.life.hu/news/20150920-alekosz-edesanyja-vaja-gatyis-elhunyt.htmlAlekoszt súlyos tragédia érte: elhunyt az édesanyja, Vája. Az asszony állítólag nagyon beteg volt. News--Teljesen összeomlott a rendőr, aki felfedezte a halott szír kisfiú testéthttp://www.life.hu/news/20150907-mehmet-ciplak-rendor-teljesen-osszeomlott-amikor-meglatta-a-tengerbe-fulladt-halott-szir-kisfiu.htmlAz egész világot sokkolta a fénykép, mely a halott szír kisfiú partra vetett testét ábrázolja. Most megszólalt a rendőr, aki felfedezte és a karjában vitte a már élettelen gyermeket. News--Halálos fenyegetést kapott a menstruációs vérével fotózkodó lányhttp://www.life.hu/news/20150904-halalosan-megfenyegettek-a-menstruacios-verrel-fotozkodo-lanyt.htmlHalálos fenyegetést kapott Louelle Denor, aki saját, mestruációs vérrel borított kezéről lőtt nemrég egy szelfit, amit meg is osztott Instagramon.NewsOrigoSaját férfiasságát csonkolta egy menekült Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20150904-csonkolta-ferfiassagat-egy-menekult-debrecenben.htmlDöbbenetes eset rázta meg a közvéleményt: a minap Debrecenben egy férfi csonkolta saját péniszét. News--Sokkoló! Templomban erőszakolt meg egy 6 éves lányt egy amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20150904-templomban-eroszakolt-meg-egy-kilenc-eves-kislanyt-egy-amerikai-ferfi.htmlA kislány épp az észak-karolinai templom mosdójába igyekezett, amikor a visszaeső gyermekmolesztáló, William Brandon Coffey elkapta és megerőszakolta. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.