Egyre több bizonyíték mutat arra, hogy Bobbi Kristina Brown nem baleset, hanem gyilkosság áldozata lett. 

Több hónap kóma után elhunyt Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina Brown. A fiatal lányra rejtélyes körülmények között találtak rá eszméletlenül a fürdőkádban. Egyesek drogtúladagolást sejtettek, mások viszont vőlegényére, Nick Gordonra gyanakodtak, akivel sokat veszekedtek a Bobbi Kristina balesete előtti napokban. 

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Egyre több bizonyíték kerül elő, mely utóbbi feltételezést erősíti, és amely arra mutat, hogy Gordon kitervelte Bobbi Kristina halálát: a szomszédok jelentése szerint üvöltözést hallottak a házban, ahol a tragédia történt, illetve egy videófelvétel is napvilágot látott, amelyen Nick Gordon leveszi véres ruháit.

Gordon beismerte, hogy veszekedtek, és megütötte Bobbi Kristinát, ettől lett véres a felsője. A Daily Mailnek nyilatkozott egy nyomozó, és elárulta, nagy valószínűséggel hamarosan hivatalosan is megvádolják a férfit, és letartóztatják, ugyanis újabb bizonyítékok kerültek a rendőrséghez. 

Szívfacsaró! Ezt üzente halála előtt Bobbi Kristina Brown
Anyjának, Whitney Houstonnak üzent halála előtt Bobbi Kristina Brown, aki nemrég távozott az árnyékvilágból. Olvasd el a Life.hu cikkét!