Az ügyészség újra elővette Nick Gordont: a hírek szerint nem csupán meglopta a kómában fekvő feleségét, hanem fizikailag is bántalmazta, sőt, a tragédia napján veszekedett is vele.

Míg Bobbi Kristina Brownnak a legutóbbi hírek szerint már csupán napjai lehetnek hátra, addig a Fulton County Georgia ügyészeinek figyelmébe Whitney Houston lányának férjére, Nick Gordonra irányult ismét.

Bobbi Kristina és Nick GordonForrás: AFP/Frazer Harrison

A 25 éves férfi, akit korábban Bobbi Kristina állapotáért tett felelőssé a család, nem csupán a fiatal lány gyilkosságának vádja miatt került ismét előtérbe, hanem Bobbi Kristina vagyona miatt is. A TMZ információi szerint Nick Gordon több alkalommal is vett le összegeket Bobbi Kristina bankszámlájáról az ő engedélye nélkül, a vádirat szerint összesen 11 ezer dollárt kaparintott meg tőle, míg a lány kómában feküdt!

Ráadásul azon a januári napon, amikor eszméletlenül szállították kórházba Bobbi Kristinát, Nick és ő éppen veszekedtek, a férfi pedig korábban több alkalommal fizikailag is bántalmazta. Arcon csapta, kiverte az első fogát, és a hajánál fogva vonszolta fel őt az emeletre" - olvasható a keresetben, amely szerint a tragédia előtt is veszekedett a páros. Amennyiben bebizonyosodik Nick Gordon bűnössége, több év börtönre is ítélheti őt a bíróság.

Bobbi Kristina Brown állapota jelenleg az orvosok szerint is kétséges, a legutóbbi jelentések alapján a család már döntött, nem tartják mesterségesen életben a lányt - annak ellenére, hogy az édesapa, Bobby Brown korábban többször is hangsúlyozta, soha nem vetetné le lányát a gépekről.