Saját férje miatt haldoklik Bobbi Kristina Brown?

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
kóma ügyészség vagyon bankszámla Nick Gordon Bobbi Kristina Brown Bobby Brown lopás bántalmazás Whitney Houston veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ügyészség újra elővette Nick Gordont: a hírek szerint nem csupán meglopta a kómában fekvő feleségét, hanem fizikailag is bántalmazta, sőt, a tragédia napján veszekedett is vele.

Míg Bobbi Kristina Brownnak a legutóbbi hírek szerint már csupán napjai lehetnek hátra, addig a Fulton County Georgia ügyészeinek figyelmébe Whitney Houston lányának férjére, Nick Gordonra irányult ismét.

Bobbi Kristina és Nick Gordon Forrás: AFP/Frazer Harrison

A 25 éves férfi, akit korábban Bobbi Kristina állapotáért tett felelőssé a család, nem csupán a fiatal lány gyilkosságának vádja miatt került ismét előtérbe, hanem Bobbi Kristina vagyona miatt is. A TMZ információi szerint Nick Gordon több alkalommal is vett le összegeket Bobbi Kristina bankszámlájáról az ő engedélye nélkül, a vádirat szerint összesen 11 ezer dollárt kaparintott meg tőle, míg a lány kómában feküdt!

Bobbi Kristina Brown állapota jelenleg az orvosok szerint is kétséges, a legutóbbi jelentések alapján a család már döntött, nem tartják mesterségesen életben a lányt - annak ellenére, hogy az édesapa, Bobby Brown korábban többször is hangsúlyozta, soha nem vetetné le lányát a gépekről.

Bobbi Kristina Brown autóbalesetet szenvedett néhány nappal azelőtt, hogy eszméletlenül megtalálták http://www.life.hu/news/20150213-bobbi-kristina-brown-autobalesetet-szenvedett-nehany-nappal-azelott-hogy-megtalaltak.htmlKét ember sérült meg abban az autóbalesetben, amelyben Bobbi Kristina is érintett volt. Mindez néhány nappal azelőtt történt, hogy megtalálták a fürdőkádjában eszméletlenül. News--Meztelen képei miatt vették el a szépségkirálynő koronájáthttp://www.life.hu/trend/20150612-meztelen-kepei-miatt-vettek-el-miss-zimbabwe-szepsegkiralyno-koronajat-es-fosztottak-meg-cimetol.html„Bizalmi" és „erkölcsileg vitatható" okokra való hivatkozással megfosztották címétől a 2015-ös Miss Zimbabwe nyertesét, Emily Kachotét.TrendOrigoGégemetszést hajtottak végre Bobbi Kristina Brownonhttp://www.life.hu/drlife/20150220-bobbi-kristina-brownon-gegemetszest-hajtottak-vegre-orvosai-es-allapota-tovabbra-is-kritikus.htmlHiába a beavatkozás, a források szerint Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának állapota továbbra is kritikus.Dr. Life--Szívszorító: Bobbi Kristina Brown nagymamája lemondott unokájárólhttp://www.life.hu/drlife/20150510-szivszorito-bobbi-kristina-brown-nagymamaja-lemondott-unokajarol.html"Bobbi Kristina Brown élete Isten kezében van" - mondta szomorúan 81 éves nagymamája a fiatal lány állapotáról. Cissy Houston Istenre bízta unokája életét, és készen áll arra is, ha a Mindendenható úgy dönt, itt a vége Bobbi életének. "Ez a munkája, megértem, ha így cselekszik" - mondta. Whitney Houston és Bobbi Brown egyszem lányát eszméletlenül, arccal lefelé találták meg otthona fürdőszobájában január 31-én. Azóta kómában van, lélegeztetőgépek tartják életben.Bobbi Kristina BrownForrás: AFP/Frazer Harrisonmiddleon13301490 Dr. Life--Hoppá! Jennifer Lopez egy szál melltartóban?http://www.life.hu/intim/20150620-jennifer-lopez-enekesno-melyen-dekoltalt-ruhaban.htmlJennifer Lopezt fenékrázása miatt nemrég még börtönnel fenyegették, de ez őt szemmel láthatóan cseppet sem zavarja. Ezúttal egy szál melltartóban fotózkodott. IntimAFPGyurta Dani újra szingli?http://www.life.hu/intim/20150624-gyurta-dani-es-szepsegkiralyno-szerelme-borkai-petra-allitolag-szakitottak.htmlEgyik legsármosabb olimpiai bajnok úszónk állítólag ismét szabad: Gyurta Dániel és a 2012-es Miss Alpok-Adria szépségverseny győztese, Borkai Petra kapcsolatának a jelek szerint vége. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.