Friderikusz Noszály Nagy Ő Sándorról: "Ilyen rosszul még soha senki nem főzött"

Noszály Sándor Összezárva Friderikusszal Nagy Ő Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét érdekes lesz Friderikusz Sándor műsora, az Összezárva Friderikusszal. Az egykori Nagy Ő-t, Noszály Sándort látja ugyanis vendégül vasárnap a műsorvezető-riporter.

Egy kis ízelítőt már kaphattunk a vasárnapi összezárásból. A részletből kiderült, Noszály Sándor, a volt rózsaosztogató Nagy Ő, inkább sármjával hódít, és nem főzőtudományával. Friderikusz Sándor szerint legalábbis rosszul főz - olyannyira, hogy szinte megkötött a hús a gyomrában.

Búcsúzik a Vigyél el! első szériájahttp://www.life.hu/sztarok/20151002-bucsuzik-a-vigyel-el-elso-szeriaja.htmlSzombaton búcsúzik a Vigyél el! első szériája az RTL Klubon. Istenes Bence randishow-jában a múlt héten összejött álompárok cupido beach-i randijait is láthatjátok a szombati adásban. Képek először a Life.hu-n! TV + Sztárok--Cseke Katinka:"Olyan leszek, mint egy leborotvált medve"http://www.life.hu/sztarok/20151002-cseke-katinka-a-frizbiben-atverte-fekete-laszlot.htmlCseke Katinka vicces átveréssel készült. Áldozata Fekete László volt, aki teljes mértékben elhitte, hogy a színésznő a világ legerősebb nője címre pályázik. TV + Sztárok--Kezdd a hétvégét Partyzánok Lackó felsőtestével!http://www.life.hu/sztarok/20151002-partyzanok-lacko-meztelen-felsoteste.htmlÍgy pattintja ki magát az esti bulikára Partizánok Lackó! Az RTLII ma esti adásainak képeit megfigyelve, lesz mit nézni! TV + Sztárok--Követelik vissza Janza Katát a Sztárban sztár rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20150930-kovetelik-vissza-janza-katat-a-sztarban-sztar-rajongoi.htmlJanza Kata volt a Sztárban sztár első adásának kiesője. A rajongók nem tudnak ezzel megbékélni: követelik, hogy Kata visszatérjen. TV + Sztárok--Kárász Róbert élőben lájkolta Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20150930-karasz-robert-eloben-lajkolta-voksan-viragot.htmlA Mokka szerdai adásában Kárász Róbert és Czippán Anett Voksán Virággal és Singh Vikivel beszélgettek arról, őket hogyan érintette a Facebook leállása. TV + Sztárok--Jesszus! Csobot Adél orrpiercinges raszta csaj letthttp://www.life.hu/sztarok/20150927-jesszus-csobot-adel-orrpiercinges-raszta-csaj-lett.htmlA Life.hu cuki sztárszerzője, Csobot Adél bekeményített. Meglepő átalakulás.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.