Immár másfél éve tart a No roxa áj című dal feletti szerzői jogvita. A szám Jolly és Kis Grófo előadásában lett igazi sláger, ám az eredetijét Dirnberger Tímea „Kamy" jegyzi, aki korábban nyilvántartásba vetette a dalt a jogvédő hivatalnál.

Tarcsi Zoltán „Jolly" legnagyobb slágereként emlegetik a No roxa áj című dalát, amely 3 év leforgása alatt több mint 19 millió letöltésnél jár. A Kis Grófóval közösen előadott számot azonban Dirnberger Tímea „Kamy" 2007-ben levédette az Artisjusnál Cigánylány néven, és bár engedélyt adott Jollynak a zenei alap felhasználására, a zenész sajátjaként jelölte meg a szerzeményt.

Jolly tagadta a lopást, és nem is jelent meg a bírósági tárgyaláson, amelyen szakértők segítségével megállapították: a No roxa áj még csak átdolgozásnak sem nevezhető, mert szinte teljesen azonos az énekesnő dalával.Boldog vagyok, hamarosan véget ér ez az ügy, és végre hivatalosan is megállapítják, hogy Jolly ellopta a dalomat– magyarázta a Borsnak Kamy, aki azt akarja elérni, hogy Jolly ne nevezze magát dalszerzőnek, és ne vágja zsebre az egyébként őt megillető jogdíjakat.

A No roxa ájjal egy forint jogdíjat sem kerestem szinte, amit igen, az egy zárolt számlán pihen az ügy lezárásáig. "Engedélyt kértem és kaptam Kamytól, hogy szöveget írjak rá, ezzel került fel a YouTube-ra, ezt is feltüntettem alatta.Hajlandó vagyok a megegyezésre, de a dalszövegeimért járó jogdíjakra igényt tartok. Kamynak kívánom, hogy egyszer saját szövegével is az enyémhez hasonló sikert érjen el" – mondta el a lapnak Jolly.