A bíróság szerint is dalt lopott Jolly

vita Tarcsi Zoltán Dirnberger Tímea dal szerzői jogvédelem bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár másfél éve tart a No roxa áj című dal feletti szerzői jogvita. A szám Jolly és Kis Grófo előadásában lett igazi sláger, ám az eredetijét Dirnberger Tímea „Kamy" jegyzi, aki korábban nyilvántartásba vetette a dalt a jogvédő hivatalnál.

Tarcsi Zoltán „Jolly" legnagyobb slágereként emlegetik a No roxa áj című dalát, amely 3 év leforgása alatt több mint 19 millió letöltésnél jár. A Kis Grófóval közösen előadott számot azonban Dirnberger Tímea „Kamy" 2007-ben levédette az Artisjusnál Cigánylány néven, és

bár engedélyt adott Jollynak a zenei alap felhasználására, a zenész sajátjaként jelölte meg a szerzeményt.

A No roxa ájjal egy forint jogdíjat sem kerestem szinte, amit igen, az egy zárolt számlán pihen az ügy lezárásáig. "Engedélyt kértem és kaptam Kamytól, hogy szöveget írjak rá, ezzel került fel a YouTube-ra, ezt is feltüntettem alatta.Hajlandó vagyok a megegyezésre, de a dalszövegeimért járó jogdíjakra igényt tartok. Kamynak kívánom, hogy egyszer saját szövegével is az enyémhez hasonló sikert érjen el" – mondta el a lapnak Jolly.

Pártos Csilla jogi képviselője válaszol Pécsi Ildikó vádjairahttp://www.life.hu/sztarok/20150610-partos-csilla-jogi-kepviseloje-dr-gerencser-andras-valaszolt-pecsi-ildiko-vadjaira.htmlPécsi Ildikó úgy gondolja, hogy megbántották a bíróságon, ahol fia válópere zajlik, nem éppen békésen. Menye, Pártos Csilla ügyvédje szerint szó sem volt bántásról, csak felolvasták a színésznő egy korábbi, menyéhez intézett levelét.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA bíróság döntött! Súlyos kártérítést kell fizetnie Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150911-balint-antonianak-karteritest-kell-fizetnie-amiert-hamis-dolgokat-allitott-foldesi-szabo-laszlorol.htmlA bíróság döntése szerint Bálint Antónia hamisan vádolta meg gyermeke apját egy nyilatkozatában, és ezért fizetnie kell.TV + Sztárok--„Azt mondta, soha többé nem jönnek vissza” – Felszólaltak jogaikért a gyermeküktől megfosztott apákhttp://www.life.hu/csalad/20150921-apak-az-igazsagert-egyesulet-figyelemfelhivo-setat-szervezett.htmlSajnos egyre több apukát tiltanak el gyermekeiktől koholt vádak alapján. Az Apák az Igazságért Egyesület, ami ezeket a férfiakat fogja össze, változást akar elérni a jogrendszerben. Család--Bárdosi Sándornak bíróság elé kell állnia egy régi afférja miatt http://www.life.hu/sztarok/20150831-bardosi-sandor-olimpiai-bajnok-birkozo-nem-izgul-hogy-eliteli-a-birosag-a-lacza-adammal-tortent.htmlAz olimpiai ezüstérmes birkózónak újra le kell játszania a közte és Lacza Ádám között történt incidenst.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huEbédidőben nézett pornót: kirúgták - Jogtalanul http://www.life.hu/intim/20151018-szexfilmet-nezett-ebedszunetben-a-fiat-olasz-autogyar-dolgozoja-elbocsatottak-de-jogtalanul.htmlSzexfilmet nézett ebédszünetben a Fiat olasz autógyár dolgozója: elbocsátották. A legfelsőbb bíróság szerint jogtalanul: ugyanis a férfi semmi rosszat nem tett, ráadásul ebédidőben szörfölt a neten. IntimOrigoBűnösnek találta a bíróság Naomi Campbellthttp://www.life.hu/news/20150801-bunosnek-talalta-naomi-campbellt-a-birosag-amiert-megtamadott-egy-fotost-evekkel-ezelott.htmlA szicíliai bíróság bűnösnek találta a szupermodellt, aki még 2009-ben támadta meg Gaetano Di Giovanni fotóst, amiért lefényképezte őt akkori orosz barátjával, Vladimir Doroninnal. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.