Király Viktor tudta, hogy nem ő nyeri a párbajt

Forrás: Instagram/Király Viktor -
Amerika The Voice énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor bejutott az amerikai Voice élő show-jába. Szülei, akiket a képernyőn az énekes mellett láttunk, itthon nézték végig a korábban felvett adást, és pont úgy izgultak, mintha újból a stúdióban szorítottak volna Viktorért.

Király Viktor párbajt vesztett a Voice Knock out, azaz Kiütés elnevezésű fordulójában Jordan Smith ellen, mégis bejutott az élő show-ba, a Voice TOP 20 legjobb előadója közé. A zsűri Viktorral már korábban is szimpatizáló, egyetlen női tagja, Gwen Stefani élt a rablás lehetőségével, és adott egy újabb esélyt a fordulóban kiesett magyar énekesnek. Viktor a továbbiakban az ő csapatában küzd majd a továbbjutásért, és már haza sem jön Magyarországra, amíg véget nem ér a verseny.

Viktor a szüleivel és Gwen Stefanival Forrás: Facebook/Király Viktor

"Viktor csak közvetlenül az adás előtt tudta meg, hogy Jordan lesz az ellenfele. Már akkor megérezte, hogy nem ő fogja megnyerni ezt a párbajt. Azt is sejtette, hogy Adam Levine nem őt fogja választani, de ez nem bizonytalanította el, sőt! Inkább kihozta belőle a maximumot. Gwen Stefani nem hagyta veszni a fiamat, elrabolta a csapatába, és ennek nagyon örülünk, hisz mellette rengeteg újat tanulhat. Erre valószínűleg azért is volt szükség, mert túl erős volt Adam csapata, és szerették volna kicsit szétszórni a versenyzőket, így mind a négy mentornak marad potenciális nyertese" – kezdett bele a beszámolóba Király Tamás, aki a műsorban a stúdióban szurkolt a fiának. Bár tudta az eredményt, éjjel ismét a tévé elé ült Viktor édesanyjával együtt, és ugyanúgy végigizgulták az adást, mintha először látták volna.

Viktor párbajellenfeleivel, Jordannel, Cassandrával és ikertestvérével Bennel Forrás: Instagram/Király Viktor

„Itthon kettesben néztük végig a feleségemmel a párbajt. Engem ugyanúgy mellbe vágott a show, mint ott a helyszínen, ismét a hatása alá kerültem. Az adás végén írtam is egy gratulációt Viktornak. A tévé képernyőjén keresztül rengeteg olyan dolgot észleltünk, amit a helyszínen nem is tudtunk megfigyelni. Leginkább a zsűri reakciója lepett meg minket, az összevágásnál pontosan lehetett mindent arcot látni. Bár a teljes adásban a zsűri indoklása benne volt, már elfelejtettem, ki hogyan méltatta Viktor előadását. A fiam a múlt héten utazott ki Los Angelesbe, és már nem is jön haza a műsor végéig. Egy hotelben él a többi versenyzővel, szigorú körülmények között. Már nem mászkálhat szabadon, innentől kizárólag azt csinálhatja, amit a produkció megkíván a versenyzőktől. Novemberben kezdődnek az élő műsorok. Viktor nagyon szeretné, ha valamelyik családtagja ott tudna lenni vele, talán Linda az első adáson vagy az ikertestvére, aki Los Angelesben él. De mi, a szülei is igyekszünk majd mellette lenni, hisz jó útra lépett ahhoz, hogy világsztár váljon belőle" – tette hozzá a büszke édesapa.

Magyar szépség tarol külföldön: Kármán Dalma fantasztikus átalakuláson ment keresztülhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-sarka-kata-es-vajna-timi-tamogatasa-nelkul-is-lehet-sikeres-magyar-szepseg-o-karman-dalma.htmlSarka Kata és Vajna Timi támogatása nélkül is lehet sikeres magyar szépség, ő Kármán Dalma.A Miss Face of Beauty világversenyen egy itthon kevésbé ismert magyar lányt, Kármán Dalmát a második legszebb nőnek választották meg. A gyönyörű és okos Dalma már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. TV + SztárokOrigo Gallusz Niki: A párom szülei nem minősítenek, hanem elfogadnak minkethttp://www.life.hu/sztarok/20151026--gallusz-niki-vallomasa-szinhazrol-onallo-estrol-kapcsolatarol.htmlA popslágerekkel ismertté vált Gallusz Nikolett mindig is kissé különcnek számított. A színésznő nem elégedett meg a Madách Színház legendás szerepeivel, önálló estet állított színpadra. Szirtes Tamás nem véletlenül titulálta szabad személyiségnek, akiben különböző lények bujkálnak. TV + Sztárok--Imádják a nők Peter Srameket - Ajándékokat kap tőlükhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-fanatikus-rajongok-imadjak-peter-srameket-valaki-orakig-var-ar-egy-fotoert.htmlMegőrülnek a rajongók a Sztárban sztár énekeséért, akit szó szerint elhalmoznak a nők különböző ajándékokkal. Van olyan, aki képes órákat várni a fiúra egyetlen aláírásért.TV + Sztárok--Igazi gazdasszony vált Debreczeni Zitából - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151024-debreczeni-zita-es-gianni-videken-tolti-a-hosszu-hetveget-nem-mindennapi-ruhaban.htmlA szerelmesek a hétvégén Békéscsabára látogattak, ahol egy most megrendezett gasztronómiai rendezvényre is benéztek. A pár vicces kedvében lehetett, mert még népviseletet is húztak az alkalomból. TV + SztárokOrigoCsak engedéllyel változtathat a frizuráján Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20151024-liptai-claudia-a-tv2-engedelyevel-vagathatja-le-vagy-festetheti-be-a-frizurajat.htmlA népszerű műsorvezető az utóbbi hónapokban többször változtatta meg a külsejét. Claudia jelenleg egyszerre három frizurával szerepel a képernyőn. TV + SztárokOrigoRobert Downey Jr. teljesítette egy beteg kisfiú kivánságáthttp://www.life.hu/sztarok/20151024-robert-downey-jr-kulonos-ajandekkal-lepett-meg-egy-beteg-kisfiut.htmlNem véletlen, hogy a színészt többször is megszavazták a legempatikusabb és legközvetlenebb sztárnak, hiszen a rajongóival különösképpen törődik. Most egy beteg gyereknek vidította fel a napját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.