Király Viktor bejutott az amerikai Voice élő show-jába. Szülei, akiket a képernyőn az énekes mellett láttunk, itthon nézték végig a korábban felvett adást, és pont úgy izgultak, mintha újból a stúdióban szorítottak volna Viktorért.

Király Viktor párbajt vesztett a Voice Knock out, azaz Kiütés elnevezésű fordulójában Jordan Smith ellen, mégis bejutott az élő show-ba, a Voice TOP 20 legjobb előadója közé. A zsűri Viktorral már korábban is szimpatizáló, egyetlen női tagja, Gwen Stefani élt a rablás lehetőségével, és adott egy újabb esélyt a fordulóban kiesett magyar énekesnek. Viktor a továbbiakban az ő csapatában küzd majd a továbbjutásért, és már haza sem jön Magyarországra, amíg véget nem ér a verseny. 

Viktor a szüleivel és Gwen StefanivalForrás: Facebook/Király Viktor

"Viktor csak közvetlenül az adás előtt tudta meg, hogy Jordan lesz az ellenfele. Már akkor megérezte, hogy nem ő fogja megnyerni ezt a párbajt. Azt is sejtette, hogy Adam Levine nem őt fogja választani, de ez nem bizonytalanította el, sőt! Inkább kihozta belőle a maximumot. Gwen Stefani nem hagyta veszni a fiamat, elrabolta a csapatába, és ennek nagyon örülünk, hisz mellette rengeteg újat tanulhat. Erre valószínűleg azért is volt szükség, mert túl erős volt Adam csapata, és szerették volna kicsit szétszórni a versenyzőket, így mind a négy mentornak marad potenciális nyertese" – kezdett bele a beszámolóba Király Tamás, aki a műsorban a stúdióban szurkolt a fiának. Bár tudta az eredményt, éjjel ismét a tévé elé ült Viktor édesanyjával együtt, és ugyanúgy végigizgulták az adást, mintha először látták volna. 

Viktor párbajellenfeleivel, Jordannel, Cassandrával és ikertestvérével BennelForrás: Instagram/Király Viktor

„Itthon kettesben néztük végig a feleségemmel a párbajt. Engem ugyanúgy mellbe vágott a show, mint ott a helyszínen, ismét a hatása alá kerültem. Az adás végén írtam is egy gratulációt Viktornak. A tévé képernyőjén keresztül rengeteg olyan dolgot észleltünk, amit a helyszínen nem is tudtunk megfigyelni. Leginkább a zsűri reakciója lepett meg minket, az összevágásnál pontosan lehetett mindent arcot látni. Bár a teljes adásban a zsűri indoklása benne volt, már elfelejtettem, ki hogyan méltatta Viktor előadását. A fiam a múlt héten utazott ki Los Angelesbe, és már nem is jön haza a műsor végéig. Egy hotelben él a többi versenyzővel, szigorú körülmények között. Már nem mászkálhat szabadon, innentől kizárólag azt csinálhatja, amit a produkció megkíván a versenyzőktől. Novemberben kezdődnek az élő műsorok. Viktor nagyon szeretné, ha valamelyik családtagja ott tudna lenni vele, talán Linda az első adáson vagy az ikertestvére, aki Los Angelesben él. De mi, a szülei is igyekszünk majd mellette lenni, hisz jó útra lépett ahhoz, hogy világsztár váljon belőle" – tette hozzá a büszke édesapa.