Leah Remini már érti, miért hagyta ott a szcientológiát Katie Holmes

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Agny Jaxn -
Leah Remini Suri Cruise kilépés kislány egyház szcientológia Katie Holmes Tom Cruise gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő könnyek között vallott arról, miért szakított annak idején a szélsőséges nézeteiről elhíresült egyházzal.

A tengerentúlon jelenleg Leah Remini hamarosan megjelenő életrajzi ihletésű könyve borzolja a kedélyeket, a "Férjek gyöngye" sztárja pedig minden lehetőséget megragad arra, hogy népszerűsítse a kötetét.

Katie Holmes és Suri Forrás: Northfoto
Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Katie Holmes 2012-ben adta be a válókeresetet, és még ugyanebben az évben kilépett az egyházból. Mint Remini könyvéből kiderült, a színésznő sokáig az egyház kémjeként dolgozott, és jelentéseket írt a tagokról, többek között Leah-ról is.

A szcientológiai egyház közleményben reagált Leah Remini szavaira

Leah Remini szavaira reagálva a szcientológiai egyház egy közleményt adott ki, melyben többek közt leszögezi: Leah Remini azzá vált, amiről egykoron úgy nyilatkozott, hogy nem szeretné, ha ekként ismernék: „egy megkeseredett ex-szcientológussá". Továbbá azt is kifejtették, hogy az egyház nagyobb növekedésen ment keresztül az elmúlt évtizedben, mint a megelőző 50 évben együttvéve.

Sztárok vallása? - A szcientológiai egyház titkos élete

A szcientológiáról már biztosan hallottál, ha másképp nem, az egyházat támogató hírességek révén. Tom Cruise híres-hírhedt vallásáról azonban a beavatottakon kívül csak mendemondákat tudunk. A Life.hu a szcientológia nyomába eredt - cikkünkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.