A színésznő könnyek között vallott arról, miért szakított annak idején a szélsőséges nézeteiről elhíresült egyházzal.

A tengerentúlon jelenleg Leah Remini hamarosan megjelenő életrajzi ihletésű könyve borzolja a kedélyeket, a "Férjek gyöngye" sztárja pedig minden lehetőséget megragad arra, hogy népszerűsítse a kötetét.

Katie Holmes és SuriForrás: Northfoto

Nemrég például arról szivárogtatott ki részleteket, miért hagyták a fürdőszoba padlóján a síró Suri Cruise-t szülei, most pedig az ABC News-nak adott interjújában beszélt könnyeivel küszködve arról: már érti, miért fordított hátat a szcientológiának Katie Holmes. Tudom, hogy azért tette, mert meg kellett, hogy védje a lányát. Ez a közös bennünk. Én sem akarom, hogy a lányom csatlakozzon az egyházhoz – magyarázta Leah, aki szerint Tom Cruise exfelesége sokkal keményebb dolgokon ment keresztül az egyházzal töltött időszak alatt, mintsem azt ő gondolta.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Katie Holmes 2012-ben adta be a válókeresetet, és még ugyanebben az évben kilépett az egyházból. Mint Remini könyvéből kiderült, a színésznő sokáig az egyház kémjeként dolgozott, és jelentéseket írt a tagokról, többek között Leah-ról is.

A szcientológiai egyház közleményben reagált Leah Remini szavaira
Leah Remini szavaira reagálva a szcientológiai egyház egy közleményt adott ki, melyben többek közt leszögezi: Leah Remini azzá vált, amiről egykoron úgy nyilatkozott, hogy nem szeretné, ha ekként ismernék: „egy megkeseredett ex-szcientológussá". Továbbá azt is kifejtették, hogy az egyház nagyobb növekedésen ment keresztül az elmúlt évtizedben, mint a megelőző 50 évben együttvéve.
Sztárok vallása? - A szcientológiai egyház titkos élete
A szcientológiáról már biztosan hallottál, ha másképp nem, az egyházat támogató hírességek révén. Tom Cruise híres-hírhedt vallásáról azonban a beavatottakon kívül csak mendemondákat tudunk. A Life.hu a szcientológia nyomába eredt - cikkünkért kattints ide!