Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életét vesztette egy néző a Maradj talpon! forgatásán. Noha a 32 éves Kingát már végső nyugalomra is helyezték, a szerettei még mindig értetlenül állnak a halála előtt.

A 32 éves lány a produkció felvételén, a közönség soraiban lett rosszul, és az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. A családtagok értetlenül álltak és állnak mai napig az eset előtt, erről és a halál körülményeiről ITT olvashatsz.

A napokban felkereste a Blikket a gyászoló édesanya, aki azt reméli, hogy a nyilvánosságnak köszönhetően végre kiderül az igazság.

Forrás: --

Sok furcsaság van itt, amelyek miatt egyszerűen nem tud megnyugodni összetört lelkem. Rejtély, hogy az inzulinosfiola miért volt üres, de az is, hogy az orvos milyen ellátásban részesítette. A lányom szeptember 22-én hunyt el, és csak kilenc nappal később boncolták fel. A jegyzőkönyvet viszont, hiába telefonáltam többször is a patológiára, csak a napokban, vagyis egy hónappal később kaptam kézhez. Feljelentést tettem ismeretlen személy ellen, mert szerintem valaki felelős a gyermekem elvesztéséért, és annak felelnie kell! Lehet, hogy valaki cukrot tett az ételébe vagy kevert az italába, amelyet a felvétel közötti szünetben fogyasztott. Nem lehet tudni! Szeretnék beszélni az orvossal, aki Kingát a rosszullétekor ellátta. Meg akarok bizonyosodni arról, hogy az szakszerű volt-e. De Sándortól (Kinga barátja – a szerk.) is válaszokat várnék pár kérdésre. Csakhogy azóta mintha a föld nyelte volna el, a lányom temetésére el sem jött Marosvásárhelyre. Utoljára akkor találkoztunk, amikor itt, Budapesten Kinga ruháiért együtt mentünk a lakására. Nagyon furcsán viselkedett: amikor felértünk, elszaladt. Kihívtam a rendőröket, mert a lányom ruhái a földön szerteszét hevertek, mintha valaki kutatott volna köztük. Közben Sándor visszatért, de zavartan viselkedett. Felszólították, hogy a hagyatéki eljárásig semmilyen értékhez ne nyúljon.”- mesélte a Blikknek a kétségbeesett asszony.

Az eljárás már zajlik, de az, hogy Kinga ingóságai közül mi illeti a családját, és mi a volt élettársát, csak a hagyatéki tárgyaláson derül ki, amelyre valószínűleg már csak jövőre kerül sor.