"Feljelentést teszek gyilkosság gyanúja miatt" - Eltemették a Maradj talpon!-ban meghalt lányt

Forrás: -- -
halál Maradj talpon! (vetélkedő) temetés Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életét vesztette egy néző a Maradj talpon! forgatásán. Noha a 32 éves Kingát már végső nyugalomra is helyezték, a szerettei még mindig értetlenül állnak a halála előtt.

Családja szerint a cukorbetegsége miatt Kinga mindig mindenhová magával vitte az inzulinját, ezért sem értik, hogy a felvételen miért nem volt nála. "A múlt héten temettük el a kis unokámat a marosvásárhelyi temetőben katolikus szertartás szerint. Nem tudom, mi történhetett vele, mert a cukrán kívül soha semmi baja nem volt" – nyilatkozta Erzsike, Kinga Erdélyben élő nagymamája a Blikknek.

Forrás: --

"A lányomék azt mondták, a stúdióban ki akarta venni az inzulinját, de semmi nem volt benne. A testvérét még a helyszínről felhívta telefonon, hogy nem érti, miként fordulhatott ez elő, mert mindig volt benne elég adag. Ezt követően hívták az orvost, aki a műsorban volt. Ő beadott neki valamit a helyszínen, utána elájult.

Hívták a mentőhelikoptert, de már nem tudták felébreszteni. Ennek nem szabadott volna megtörténnie..."

Azt gondoltuk, hogy a történtek után legalább eljön valaki a temetésére a tévétől, de senkit nem láttam.

"Még a búcsúztatóra is a testvérek, a rokonok és a szülők rakták össze a pénzt" – mondta.

Kinga közeli barátja, András ennél is továbbment. Úgy véli, manipulálták a hölgy inzulin­adagját.

"Szerintem manipulálta valaki az inzulinját. Azt is sejtem, hogy kicsoda. Be fogok menni a rendőrségre, és feljelentést teszek gyilkosság gyanúja miatt" – magyarázta még mindig feldúltan András, hozzátéve: azóta sem tudják, hogy pontosan miben halt meg Kinga. "A családja próbál intézkedni, hogy kiderüljön, de nagyon le van lassulva az ügy."

Megszólalt az MTVA

A lap megkereste a köztévé sajtókapcsolati vezetőjét is, aki a következő tájékoztatást adta: "A közmédia továbbra is osztozik a család mély gyászában, akiknek kifejezett kérésük volt, hogy a tragédiával kapcsolatban további nyilatkozatot ne tegyünk. A család kérését az MTVA tiszteletben tartja."
Rohan az idő - Ma mobilozunk 25 évehttp://www.life.hu/news/20151015-huszonot-eve-oktober-15en-inditottak-az-elso-mobilhivast-magyaroszagon.htmlHuszonöt éve ezen a napon indították az első mobilhívást Magyaroszágon. A kereskedelmi miniszter az Egyesült Államok alelnökét hívta fel. Ezzel pedig elstartol az első kereskedelmi mobilhálózat hazánkban. NewsOrigoTe melyik világban élnél? Döbbenetes videó a jövőről http://www.life.hu/news/20151015-sokkolo-video-terjed-a-jovonkrol-vajon-tenyleg-ez-var-rank.htmlAz Earth2045 nevű oldalon elindul egy videó, ahol megnézhetjük mi vár ránk 30 év múlva, ha környezettudatosan élünk, és mi, ha nem ezt az utat választjuk. News--Egy férfi azt állítja, megszállta őt Jay-Zhttp://www.life.hu/news/20151015-egy-ferfi-azt-allitja-jay-z-szallta-meg-ot-amikor-meggyilkolta-a-sajat-foberlojet.htmlFurcsa sztorival állt elő a 39 éves John Russel Jump, aki még 2012-ben ölte meg a főbérlőjét. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy a gyilkosságot nem ő követte el, hanem a testét megszálló világsztár. News--Ölelésre fel! Ma van az ölelés világnapja!http://www.life.hu/news/20151015-oktober-15-az-oleles-vilagnapja.htmlOktóber 15-e az ölelés világnapja – Te hogyan ünnepelsz? News--Kómába esett, majd meghalt a 2 éves kisfiú, akinek egy szőlőszem akadt a torkánhttp://www.life.hu/news/20151015-meghalt-a-2-eves-kisfiu-akinek-szoloszem-akadt-a-torkan.htmlRendkívüli módon emlékeztek meg a kis Jacob Jenkinsre szülővárosában. NewsOrigoEgy diák meghalt, hatan megsérültek a gólyabáli lövöldözésbenhttp://www.life.hu/news/20151015-lovoldoztek-egy-golyabalon-lengyelorszagban.htmlEgy diák meghalt, hatan megsérültek csütörtökre virradó éjjel az északnyugat-lengyelországi Bygdoszcz vajdasági székváros egyik főiskolájának gólyabálján, amelyen pánik tört ki - jelentette a TVN24 lengyel hírtelevízió. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.