"Énekesként hatalmas alázat szükséges ahhoz, hogy az ember félretegye magát, a saját hangját, a saját mozdulatait, és egy másik énekes bőrébe bújjon. Ráadásul úgy, hogy az méltó legyen az előadóhoz, ne kifigurázza azt."

"Tény, hogy szeretem magamat, tudom, mit akarok, de a színpadon mindig az volt számomra a fontos, hogy a közönségnek adjak, hogy ők jól érezzék magukat. Most is annak ellenére, hogy jó értelemben

hétről hétre valóban bohócot csinálok magamból,

nagyon komolyan veszem ezt a játékot, nagyon készülök, gyakorlok. Szerintem ezt csak így lehet" - nyilatkozta Laci a Blikknek.

Gáspár Laci Cher bőrébenForrás: Facebook/Sztárban sztár

"Számomra nagyon fontos a hit, és az, hogy tudom, Isten mindig velem van. Volt olyan időszak az életemben, amikor a rezsimet alig tudtam kifizetni, és én is emberből vagyok, hibázom. De a nagyobb baj az lett volna, ha nem tanulok belőlük" - tette hozzá.

Én minden hülyeségemért hatalmas árat fizettem, de Isten végig velem volt,

és megóvott attól, hogy komoly baj legyen. A mai napig minden fellépésem előtt megköszönöm neki, hogy ott lehetek a színpadon, és ilyen az életem. A Megasztárban is így volt, most, a Sztárban sztárnál is így van. Nekem ő nem a kapaszkodóm vagy a segítségem, hanem az életem."