Nyálkás, rózsaszín, űrlényszerű valamit talált egy kaliforniai nő

Forrás: Facebook/Gianna Peponis -
űrlény lény UFO furcsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsaszínes, nyálkás, félig kifejlődött lényt talált egy kaliforniai nő a háza hátsó kertjében. Megosztott egy fotót róla Facebookon, azóta emberek ezrei gondolkodnak azon, mi is lehet ez.

Sokan úgy vélik, egy állat nem teljesen kifejlődött embriója látható a sokkoló fotón. A legtöbben disznóra gyanakszanak, de van, akik meg vannak győződve róla, hogy a kaliforniai nő egy űrlényt talált a hátsó kertben. "Hallottam, hogy valaki vagy valami tegnap este fél 12-kor felsikított, kimentem, és a kertben megtaláltam ezt, de már addigra halott volt" - írta a képhez.

Forrás: Facebook/Gianna Peponis

"Mivel az élőlénynek láthatóan pata kezdemények vannak a lábán, gyanítható, hogy egy patás emlős ijedtében szülte meg az embriót, ugyanis a patás emlősök szoktak ilyet csinálni" - írta egy kommentelő. Mindenesetre elég ijesztő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.