Történelmi pillanat! Így reagáltak sztárjaink a magyar válogatott győzelmére a norvégok ellen

magyar válogatott meccs futball magyar foci Bódi Sylvi norvég foci Debreczeni Zita foci Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válogatottunk szép győzelmet aratott a norvégok felett a tegnapi Eb-selejtezőn, és ezt focirajongó sztárjaink sem hagyhatták szó nélkül. Így ünnepelték a hazaiak győzelmét. 

Gyönyörű hétfő reggelre ébredt Magyarország. A közösségi oldalakat ellepték a magyar válogatott győzelmét és Európa-bajnokságra való kijutását dicsérő posztok. Jó látni, hogy az ország végre egy ügyért, ellenségeskedés nélkül fogott össze. Természetesen celebjeink sem hagyták szó nélkül a bravúrt, és még a távoli országban tartózkodó Bódi Sylvihez is – közvetve ugyan, de – eljutott a hír. Sarka Kata és Hajdú Péter pedig élőben, a stadionban ünnepeltek a drukkerekkel.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Hajdú Péter a közösségi oldalán is örömködött: „Újra van magyar foci! Köszönjük, fiúk!!"

Debreczeni Zita, aki Gianni mellett igazi focidrukker lett, egy magyar zászlót tett ki a Facebookra, és mellé azt írta: „Köszönjük, fiúk!”

A modell pedig szinte azonnal megkapta a választ, és komoly eredménynek könyvelte el a válogatott sikerét.

Debreczeni Zita párja, Gianni nagy focirajongó hírében áll, így arról kérdeztük: most, hogy az olasz és a magyar csapat is kijutott a Eb-re, kinek fog drukkolni. „Mindig az olaszoknak drukkolok, hiszen jóban-rosszban a csapattal vagyok, ez a válogatottunkra és a Milanra is egyértelműen vonatkozik. A tegnap esti győzelemnek teljes szívemből örülök. Az pedig egyértelmű, hogy egy hatalmas mentőmellényem van, mert két csapatnak is szurkolok, és ha az egyik ki is esne, még ott a másik, ennél nagyobb öröm pedig nem is kell egy fociimádónak" – kezdte az olasz étteremtulajdonos, aki természetesen kiutazik majd Franciaországba megnézni a meccseket.

Forrás: Instangram/Gianni

A pénteki szomorú események után úgy gondolom, még jobban ki kell állnunk Franciaország mellett, és megmutatni, hogy velük vagyunk.

Gianni mellett még Szunai Linda szépségkirálynő is elismeréssel beszélt a magyarok teljesítményéről. Ő a következőket írta a közösségi oldalára: „Szívből gratulálok a magyar válogatottnak, akik tegnap esti győzelmükkel biztosították részvételüket a 2016-os Európa-bajnokságon! Remélem, a tegnapi játékuk egy javuló tendencia kezdete volt!"

Németh Kristóf hangosan "olézott" a Facebook-oldalán, míg Istenes Bence egy nagy "Igen! Szép volt, fiúk!" felkiáltással kommentálta a sikert.

A legcukibb drukker kétségkívül Majka kisfia, Marián volt, aki tombolva kiabálta: "Kijutnak a fiúk az Eb-re hajrá".

Este nagyon nagyon szurkolás !!!

Szerző: Majka, 2015. november 15.
Tóth Gabi dühös Madonnává változotthttp://www.life.hu/sztarok/20151115-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-duhos-madonnava-valtozott.htmlNagyon vártuk az énekesnő, hogyan hozza majd Madonnát a Sztárban sztárban, nos a kissé modoros produkció hozta a szintet. TV + Sztárok--Gáspár Laci: „Szégyen a halandzsa de hasznos"http://www.life.hu/sztarok/20151115-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztarban-transzvesztita-showt-nyomott.htmlAz énekes ezzel a felvetéssel kezdte a Sztárban sztárban nyújtott második produkcióját, amelyben Donna Summert utánozta, és igazi transzvesztita show-t varázsolt a színpadra. TV + Sztárok--Peter Srámek példaképévé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20151115-peter-sramek-a-tv2-sztraban-sztar-enekese-peldakepeve-zambo-jimmyve-valtozott.htmlZámbó Jimmy a legnagyobb ikon a fiatal énekes számára, és mindig az volt az álma, hogy egyszer Jimmy-vé válhasson. TV + Sztárok--Berki Krisztián kitúrta Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20151116-berki-krisztian-kiturta-oltozojebol-havas-henriket-a-sztarban-sztar-zsuritagjat.htmlEgy teljes napra vehette birtokba Havas Henrik öltözőjét Berki Krisztián, aki közösségi oldalán dicsekedett el a dologgal. TV + SztárokOrigoElfogadható, ha egy férfi plasztikáztat?http://www.life.hu/sztarok/20151115-vlogoli-megkerdezte-az-utca-emberet-elfogadhato-ha-egy-ferfi-plasztikaztat.htmlNemrég robbant a hír, hogy Berki Krisztián ismét szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát, ebből kiindulva pedig VlogOli, a Life.hu vloggere arról kérdezte az utca emberét, hogy elfogadható-e, ha egy férfi plasztikáztat. TV + Sztárok--Minden erejével szilikonmelleit védte Baukó Éva - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20151115-bauko-eva-az-edes-eletben-minden-erejevel-szilikonmelleit-vedte.htmlSikoltozva markolászta szilikonmelleit Baukó Éva, így próbálta védeni őket VV Lacitól, aki kravmagázni tanította. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.