Válogatottunk szép győzelmet aratott a norvégok felett a tegnapi Eb-selejtezőn, és ezt focirajongó sztárjaink sem hagyhatták szó nélkül. Így ünnepelték a hazaiak győzelmét. 

Gyönyörű hétfő reggelre ébredt Magyarország. A közösségi oldalakat ellepték a magyar válogatott győzelmét és Európa-bajnokságra való kijutását dicsérő posztok. Jó látni, hogy az ország végre egy ügyért, ellenségeskedés nélkül fogott össze. Természetesen celebjeink sem hagyták szó nélkül a bravúrt, és még a távoli országban tartózkodó Bódi Sylvihez is – közvetve ugyan, de – eljutott a hír. Sarka Kata és Hajdú Péter pedig élőben, a stadionban ünnepeltek a drukkerekkel. 

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Hajdú Péter a közösségi oldalán is örömködött: „Újra van magyar foci! Köszönjük, fiúk!!" 

Debreczeni Zita, aki Gianni mellett igazi focidrukker lett, egy magyar zászlót tett ki a Facebookra, és mellé azt írta: „Köszönjük, fiúk!” 

Bódi Sylvihez azonban nem ért el a magyar futballválogatott győzelmének híre, így Zita posztját látva tette fel a kérdést: Miről maradtam le? Minek örülünk? Rakjatok képbe!  Ide, Nicaraguába nem nagyon járnak magyar újságok." 

A modell pedig szinte azonnal megkapta a választ, és komoly eredménynek könyvelte el a válogatott sikerét. 

Debreczeni Zita párja, Gianni nagy focirajongó hírében áll, így arról kérdeztük: most, hogy az olasz és a magyar csapat is kijutott a Eb-re, kinek fog drukkolni. „Mindig az olaszoknak drukkolok, hiszen jóban-rosszban a csapattal vagyok, ez a válogatottunkra és a Milanra is egyértelműen vonatkozik. A tegnap esti győzelemnek teljes szívemből örülök. Az pedig egyértelmű, hogy egy hatalmas mentőmellényem van, mert két csapatnak is szurkolok, és ha az egyik ki is esne, még ott a másik, ennél nagyobb öröm pedig nem is kell egy fociimádónak" – kezdte az olasz étteremtulajdonos, aki természetesen kiutazik majd Franciaországba megnézni a meccseket. 

Forrás: Instangram/Gianni

A pénteki szomorú események után úgy gondolom, még jobban ki kell állnunk Franciaország mellett, és megmutatni, hogy velük vagyunk.  Erre pedig remek alkalom, ha odamegyünk, teljes mellszélességgel drukkolunk, és megmutatjuk, hogy nem félünk semmitől. Az olaszok azt mondják, a sport nagyobb hatalom, mint Julius Caesar vagy Napóleon, és ezzel egyet kell, hogy értsek. Most itt lesz a lehetőség, hogy megmutassuk a futballmeccseken, az Európa-bajnokságon, hogy össze tudunk fogni" – mondta Gianni, aki, ha a sorsolás úgy alakul, és a magyarok az olaszokkal játszanak majd, akkor kedvesével, Debreczeni Zitával egymás mellett ülve, de más csapatnak szurkolnak majd. De bármelyik maradna alul, akkor is örülni fognak a másik boldogságának.

Gianni mellett még Szunai Linda szépségkirálynő is elismeréssel beszélt a magyarok teljesítményéről. Ő a következőket írta a közösségi oldalára: „Szívből gratulálok a magyar válogatottnak, akik tegnap esti győzelmükkel biztosították részvételüket a 2016-os Európa-bajnokságon! Remélem, a tegnapi játékuk egy javuló tendencia kezdete volt!" 

Németh Kristóf hangosan "olézott" a Facebook-oldalán, míg Istenes Bence egy nagy "Igen! Szép volt, fiúk!" felkiáltással kommentálta a sikert. 

A legcukibb drukker kétségkívül Majka kisfia, Marián volt, aki tombolva kiabálta: "Kijutnak a fiúk az Eb-re hajrá". 

Este nagyon nagyon szurkolás !!!

Szerző: Majka, 2015. november 15.