Barátok közt Seprényi László sztriptíz barnulás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Bartha Krisztiánja elárulta a tikot, hogyan barnult be a bőre percek alatt egy jelenet kedvéért.

Seprenyi László a színiakadémián már szerepelt olyan darabban, amelyben be kellett barnítani az arcát és a kezeit. Most viszont valóban nagy kihívás előtt állt. A karaktere szerint éppen Nóra leánybúcsújára készül Krisztián és Rudi, akik sztriptízelni fognak. Hogy minden flottul menjen, Aliz lekeni a fiút barnító krémmel.

D. Tóth Kriszta elárulta, kitől örökölte a szépérzékéthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-d-toth-kriszta-elarulta-kitol-orokolte-a-szeperzeket-karacsonyra-csomagolasi-trukkoket-tanul.htmlÚjfajta csomagolási technikákkal tanulásával hangolódik a közelgő karácsonyra D. Tóth Kriszta, aki elárulta, kitől örökölte a szépérzékét. TV + Sztárok--Élet egy HIV-pozitív világsztár mellett: Kitálalt Charlie Sheen személyi asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20151126-charlie-sheen-szemelyi-asszisztense-steve-han-elmondja-milyen-volt-az-elet-a-hiv-pozitiv.htmlSteve Han egyike volt annak a néhány embernek, aki tudott az 50 éves színész betegségéről. A sztár egykori személyi asszisztense elárulta, hogyan őrizte meg Sheen titkát, és hogyan vette fel a küzdelmet a HIV-vírussal. TV + Sztárok--Az Omegában nem csak Meckynek van fiatal felesége, Elefántnak is http://www.life.hu/sztarok/20151125-az-omegaban-nem-csak-meckynek-van-fiatal-felesege-elefantnak-is.htmlHa eddig azt hittük volna, hogy az Omega együttesből csak Kóbor Jánosnak van több, mint 20 évvel fiatalabb felesége, akkor tévedtünk. TV + Sztárok--Aurelio teljesen összetört: Meghalt az édesapja!http://www.life.hu/sztarok/20151126-aurelio-edesapja-meghalt.htmlAz elmúlt napokban Aurelio drogügyétől volt hangos a sajtó, most pedig újabb lesújtó hír érkezett a Való Világ 6. győztesétől: elvesztette édesapját. TV + Sztárok--Keményen beszóltak Vajna Tímeának Nagy Nikoletta miatthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-igazi-kommenthaboru-indult-vajna-timea-bejegyzese-alatt-kesz-nagy-nikoletta-kisfilmje.htmlElkészült a Miss Universe Hungary nyertesének kisfilmje, mellyel bemutatkozik a világ egyik legnagyobb szépségversenyén. A Facebookra feltöltött felvétel alatt viszont valódi kommentháború indult! TV + Sztárok--Ilyen cuki állatkölyköket még nem láttál - Ennivaló videó! http://www.life.hu/sztarok/20151125-ennivalo-allatkolykoket-videoztak-le-a-megtekintes-kotelezo-video.htmlNyuszi, panda, kutyus és vidra. Csak néhány kölyökállat, mely feltűnik a következő felvételen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.