Lezártak egy útvonalat a Belváros szívében

Forrás: Wikipédia -
útvonal lezárás Belváros Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évig nem lehet majd megközelíteni az V. kerületi Petőfi Sándor utcát a Kossuth Lajos utca felől, ugyanis felújítják a Brudern-házat.

A Párizsi udvarnak is helyt adó Brudern-házat felújítják, ezért vasárnap óta le van zárva egy útvonal a Belváros közepén. A Kossuth Lajos utca felől nem közelíthetjük meg a Petőfi Sándor utcát mintegy másfél évig.

Forrás: Wikipédia

A felújítás ideje alatt a Petőfi Sándor utca Párizsi utca és Kossuth Lajos utca közötti szakasza zsákutca lesz, az autóval közlekedők a Petőfi Sándor utca északi részét a Városház utca-Párizsi utca kerülőúton érhetik el - közölte a BKK.

A Városház utca-Párizsi utca fizető parkolási övezet lesz, és a 15-ös illetve 115-ös busz útvonala is változik.

Brutál összegre perel a Dr. Csont alkotójahttp://www.life.hu/news/20151127-a-dr-csont-alkotoja-500-milliora-perel.htmlA Dr. Csont producere, Barry Josephson állítja, a FOX csatorna elcsalta a pénzt, ami neki járt volna. News--Így szippantanak be minket az okostelefonjainkhttp://www.life.hu/news/20151110-igy-szippantanak-be-minket-az-okostelefonjaink.htmlEgy francia fotós, Antoine Geiger készített egy bizarr fotósorozatot, amely bemutatja, hogy a modern embert mennyire beszippantották a kütyük. News--Néma beleegyezés - Fotósorozat a nőket ért erőszak ellenhttp://www.life.hu/news/20151125-fotosorozat-a-noket-ert-eroszak-ellen.htmlSokkal gyakrabban éri erőszak a nőket, mint azt bárki gondolná. Világszerte nők millióit éri diszkrimináció, bántalmazás. A legtöbb esetről senki sem szerez tudomást, a nők csendben tűrnek. News--Ezt a mondatot muszáj ma beírnod a Google keresőbe!http://www.life.hu/news/20151124-google-keresobe-ezt-ird-be-ha-szereted-a-star-warst.htmlA Star Wars rajongók örömükben tapsikolni fognak, ha meglátják, milyen zseniálissal rukkolt elő ma a Google. News--Celine Dion a párizsi áldozatok emlékére énekelthttp://www.life.hu/news/20151123-celine-dion-a-parizsi-aldozatok-emlekere-enekelt.htmlCeline Dion gyönyörű dalt énekelt az American Music Awards díjátadón. A párizsi terrortámadás áldozataira emlékezett. News--Kilenc megyére adtak ki figyelmeztetést - Jön a rossz idő!http://www.life.hu/news/20151121-kilenc-megyere-adtak-ki-figyelmeztetest-1.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint szombaton "hidegbetörés" várható, ennek nyomán több megyében sok esőre, a magasabban fekvő helyeken havas esőre, hóra és lehűlésre is számítani kell. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.