Lábprotézisével lopta be magát az internetezők szívébe az altatástól megmentett kutya

kutya protézis deformáció altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angeles utcáin, nagyon rossz állapotban találtak rá az akkor két hónapos kutyusra, Daisy-re.

A kis chihuahuát, aki veleszületett deformációja miatt nem tudott rendesen járni, már éppen el akarták altatni, amikor egy szervezet magához vette.

Ők nem sokkal később gazdát is találtak neki. De nem is ez az egyetlen pozitívum a történetben, az új gazdi mellett ugyanis jól szuperáló lábprotézist is kapott a kis kerekesszéke helyett a tündéri kutyus.

Elképesztő fotó! Így szoptatja a mókust egy fiatal nő http://www.life.hu/news/20151204-ilyet-meg-nem-lattal-mokust-szoptat-az-amazonas-videken-elo-no-foto.htmlA dél-amerikai Amazonas vidékén élő törzsek közül még sokan olyan nomád körülmények között élnek, ami a mai 21. századi civilizáció számára szinte felfoghatatlan. Itt előfordulhat, hogy ember táplál állatot. News--Közlekedők figyelem! Autó ütközött a HÉV-vel a Soroksári útonhttp://www.life.hu/news/20151204-baleset-lassitja-a-kozlekedest-a-soroksari-uton-hev-utkozott-autoval.htmlÉrdemes elkerülni a Soroksári utat, baleset miatt nagy dugóra kell számítani. News--Ilyen élethű robotot még nem láttál: Elképesztő fotók! http://www.life.hu/news/20151204-letrehoztak-a-vilag-egyik-legszexibb-robotjat-felelmetesen-elethetu-foto.htmlGeminoid F külsőre egy 20-as éveiben járó nőre hasonlít. A kínai nemzetközi robotikai konferencián szó szerint ellopta a show-t. NewsFolytatódik a legsikeresebb pornószínész, James Deen erőszakolós botrányahttp://www.life.hu/news/20151204-james-deen-pornoszinesz-megeroszakolos-botranya-tovabb-folytatodik.htmlMár a hetedik nő gyanúsította meg a pornóvilág Ryan Goslingjának kikiáltott felnőttfilmest azzal, hogy megerőszakolta őt a színész. News--Szándékoson fertőzött embereket HIV-vírussal egy álorvoshttp://www.life.hu/news/20151204-szandekoson-fertozott-embereket-hiv-virussal-egy-allatorvos-kambodzsaban.htmlHuszonöt éves börtönbüntetésre ítéltek Kambodzsában egy engedély nélkül tevékenykedő orvost csütörtökön, amiért szándékosan HIV-vírussal fertőzte meg közel háromszáz páciensét. NewsThinkstockMi?! Kitiltották Chris Brownt Ausztráliából!http://www.life.hu/news/20151203-chris-brown-nem-mehet-ausztraliaba-mert-tavaly-bantalmazta-rihannat.htmlSzeptemberben az ausztrál kormány nem engedélyezte, hogy a rapper/hip-hop sztár belépjen az országba. Az ok: Chris erőszakos múltja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.