Lengyel Tomi elárulta, milyen nőre vágyik

Forrás: RTL Klub -
Lengyel Tamás Válótársak Scherer Péter Stohl András csajozás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Válótársak című sorozat sármos főszereplője listát írt arról, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie az ideális csajnak.

A Válótársak következő, csütörtöki esti epizódjában Lengyel Tamás, vagyis az általa megformált Hatvani Joci nagyon bánatos amiatt, hogy a kapcsolata kisiklott Szonjával (Földes Eszter). A srácok, Dávid (Scherer Péter) és Bálint (Stohl András) próbálják rávenni arra, hogy élvezze az életet és vesse bele magát a csajozásba, az majd segít. Ő viszont hajthatatlan és elmondja, nem szexre, hanem egy normális, nyugodt életre és kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyik. Íme az elvárások:

Forrás: RTL Klub

"Normális életet akarok egy normális nővel, aki ha munka után hazamegyek, vacsorát főz nekem vagy én neki. Aztán tévét nézünk. Lefekszünk. Szexelünk, vagy nem szexelünk. Pénteken elmegy a barátnőivel táncolni, én pedig elmegyek a haverokkal sörözni. Szombaton valamit csinálunk közösen. Vasárnap meglátogatjuk a családját vagy anyámat" - mondta a sorozatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.