Benkő Dániel egy 44 évvel fiatalabb lány domborulataitól kerül ihletett állapotba

Forrás: RTLKLUB -
Benkő Dániel fiatal lány múzsa ihlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lantművész egy 44 évvel fiatalabb lánytól kap ihletet - ez őt ismerve egyáltalán nem meglepő.

A 24 éves lányt Benkő Dániel Bazsarózsának hívja, és rendszeresen ihletet merít a domborulataiból. A Bors megkérdezte a zenészt, mi van közte és múzsája között.

Forrás: RTLKLUB

„8-9 éve tart ez a fura kapcsolat közöttünk. Mondhatnám, hogy ez egy fülledt művészkapcsolat, de nem tudom pontosan kifejteni. És nem is szeretném. Dolgozunk is együtt, meg nem is. Erotika, minden van ebben. Ő ad nekem ihletet" – titokzatoskodott Benkő.

Micsoda popsi! Radics Gigi őrülten szexi estélyiben pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151221-radics-gigi-enekesno-orulten-szexi-kisestelyiben-tapig-flitterben-pozolt.htmlAz énekesnő talpig aranyban tündökölt Caramel koncertjén. TV + Sztárok--Magyar lány lett a Miss Perfect Body Kínábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-magyar-lany-lett-a-miss-perfect-body-kinaban.htmlSzépséges kaposvári lány képviselte Magyarországot egy kínai szépségversenyen. TV + Sztárok--Horgas Eszter mély dekoltázsa elvitte a show-thttp://www.life.hu/sztarok/20151221-horgas-eszter-fuvolamuvesz-mely-dekoltazsara-figyelt-sebestyen-balazs-es-vv-gigi.htmlNem csupán Sebestyén Balázs, hanem VV Gigi is felfigyelt a fuvolaművésznő bájaira a Hungary's Got Talent legutóbbi adásában. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo2016-ban újra lesz X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20151220-2016ban-ujra-lesz-xfaktor.htmlEgy éves kihagyás után 2016-ban folytatódik az X-Faktor az RTL Klubon! Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra és Tóth Andi után kiderül, hogy kiben van meg az a bizonyos X.TV + SztárokRTLKLUBÍgy éli meg a kopaszságot Sebestyén Balázs - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151220-sebestyen-balazs-a-sajat-kopaszsagarol.htmlAz egész országot napok óta foglalkoztatja Sebestyén Balázs elvesztett fogadása és ezzel járó kopaszsága. A Life.hu riportere a már kevés hajjal rendelkező műsorvezetővel beszélgetett, aki elmondta, hogyan érzi magát.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA Dirty Led Light Crew a Hungary's Got Talent győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20151219-a-dirty-led-light-crew-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-gyoztese.htmlA különleges látványvilágot megalkotó tánccsapatot arról faggattuk, mihez kezdenek a hatalmas nyereménnyel, amit a győzelemmel bezsebeltek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.