Karácsonykor kiújult a viszály Pikali Gerda volt párja, Cs. Géza és Rékasi Károly között. A színésznő volt férje ezúttal Rékasi Károly felnőtt lányát, Esztert is belekeverte a konfliktusba.

Rékasi felnőtt lánya, Eszter a Borstól értesült arról, milyen méltatlan helyzetbe hozta őt az édesapja élettársának volt férje. "Nem ismerem ezt az embert, a gyerekeit sem, de köszönöm az információt, majd lerendezem vele személyesen" – mondta a lapnak Rékasi Eszter. Apja azonban nem hagyja, hogy egyedül védje meg magát. 

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

"Olyan undorító, hogy ez az ember a lányomat is belekeverte, annyira méltatlan és gyomorforgató, hogy nem hallgatok tovább" – mondta Rékasi Károly, aki a Pikali Gerdával való kapcsolata óta folyamatosan védekezni kényszerül a nő volt férjével szemben. Rékasi legutóbbi sérelméről is beszámolt a lapnak.

"Odatelefonál hozzánk egy férfi, aki később azt írja rólam, idegen vagyok, miközben bemutatkoztam neki. Ő ezt nem tette meg, csak követelte, hogy Marcellel és Barnabással akar beszélni… Annyit válaszoltam, hogy családi összejövetel lesz nálunk, a fiúk ebben segítenek… Épp asztalt terítettek, hajtogatták a szalvétákat, de Géza meg sem várta, hogy befejezzem a mondatot, rám csapta a telefont. Egyébként olyannyira nem vagyok idegen a számára, hogy amikor a kapcsolatunk elkezdődött Gerdával, ezt sérelmezve hívott fel, és azóta is kutatja a rólam szóló híreket, nem mellesleg, ennek az idegennek akarta a s…be dugni a mankót, legalábbis ezt mondta a gyerekei előtt" – állítja a színész.

"Mankót kellett használnom, mert a motorbalesetem miatt nem tudtam járni… Rosszulesett a megjegyzése, felháborító a hozzáállása, és képtelen vagyok rendezni vele a kapcsolatot. Az embereket folyamatosan félretájékoztatja. Mindenáron arra törekszik, hogy a Gerdával való együttlétünket pusztítsa, tönkretegye. Mielőtt bárki készpénznek venné azt, amit ő a világ felé kürtöl, tessék látni, hogy Gerda halálos pontosan betartja a kettejük közötti megegyezést, a gyermekelhelyezésre való tekintettel. Kínosan ügyel arra, hogy a srácok ugyanannyit legyenek a papájuknál, mint nála. Hiába írta, hogy nem adjuk oda a gyerekeit, a valóság az, hogy a fiai a szentestét nála töltötték, és az ominózus telefonja után öt órával újból nála voltak. Mi nem akarunk zűrt, szépen csendben akarunk élni. Azért nyilatkozom erről, hogy lássák az emberek: mert valaki nagy hangon rikoltozik, attól még egyáltalán nem biztos, hogy jót tesz, és igaza van" – mondta Rékasi Károly.