Rékasi Károly védelmet kér Pikali Gerda exe ellen

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
konfliktus Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonykor kiújult a viszály Pikali Gerda volt párja, Cs. Géza és Rékasi Károly között. A színésznő volt férje ezúttal Rékasi Károly felnőtt lányát, Esztert is belekeverte a konfliktusba.

Rékasi felnőtt lánya, Eszter a Borstól értesült arról, milyen méltatlan helyzetbe hozta őt az édesapja élettársának volt férje. "Nem ismerem ezt az embert, a gyerekeit sem, de köszönöm az információt, majd lerendezem vele személyesen" – mondta a lapnak Rékasi Eszter. Apja azonban nem hagyja, hogy egyedül védje meg magát.

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

"Olyan undorító, hogy ez az ember a lányomat is belekeverte, annyira méltatlan és gyomorforgató, hogy nem hallgatok tovább" – mondta Rékasi Károly, aki a Pikali Gerdával való kapcsolata óta folyamatosan védekezni kényszerül a nő volt férjével szemben. Rékasi legutóbbi sérelméről is beszámolt a lapnak.

"Odatelefonál hozzánk egy férfi, aki később azt írja rólam, idegen vagyok, miközben bemutatkoztam neki. Ő ezt nem tette meg, csak követelte, hogy Marcellel és Barnabással akar beszélni… Annyit válaszoltam, hogy családi összejövetel lesz nálunk, a fiúk ebben segítenek… Épp asztalt terítettek, hajtogatták a szalvétákat, de Géza meg sem várta, hogy befejezzem a mondatot, rám csapta a telefont. Egyébként olyannyira nem vagyok idegen a számára, hogy amikor a kapcsolatunk elkezdődött Gerdával, ezt sérelmezve hívott fel, és azóta is kutatja a rólam szóló híreket, nem mellesleg, ennek az idegennek akarta a s…be dugni a mankót, legalábbis ezt mondta a gyerekei előtt" – állítja a színész.

"Mankót kellett használnom, mert a motorbalesetem miatt nem tudtam járni… Rosszulesett a megjegyzése, felháborító a hozzáállása, és képtelen vagyok rendezni vele a kapcsolatot. Az embereket folyamatosan félretájékoztatja. Mindenáron arra törekszik, hogy a Gerdával való együttlétünket pusztítsa, tönkretegye. Mielőtt bárki készpénznek venné azt, amit ő a világ felé kürtöl, tessék látni, hogy Gerda halálos pontosan betartja a kettejük közötti megegyezést, a gyermekelhelyezésre való tekintettel. Kínosan ügyel arra, hogy a srácok ugyanannyit legyenek a papájuknál, mint nála. Hiába írta, hogy nem adjuk oda a gyerekeit, a valóság az, hogy a fiai a szentestét nála töltötték, és az ominózus telefonja után öt órával újból nála voltak. Mi nem akarunk zűrt, szépen csendben akarunk élni. Azért nyilatkozom erről, hogy lássák az emberek: mert valaki nagy hangon rikoltozik, attól még egyáltalán nem biztos, hogy jót tesz, és igaza van" – mondta Rékasi Károly.

Király Linda szebb, mint valaha: Gyönyörű szelfit tett közzé!http://www.life.hu/sztarok/20160103-kiraly-linda-enekesno-szebb-mint-valaha-gyonyoru-szelfit-osztott-meg.htmlA csodálatos énekesnő, akinek leggyakrabban súlyingadozásáról szólnak a hírek, most egy igazán szép képet osztott meg közösségi oldalán.TV + Sztárok--Üzenet Madagaszkárról: Bódi Sylvi megmutatta új barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160103-bodi-sylvi-modell-megmutatta-uj-baratjat-madagaszkaron-boldog-uj-evet-kivan.htmlAhogy arról a Life.hu már több ízben is beszámolt, a magyar modell szebbnél szebb helyekről csekkol be a világ körül. És most is így tett. TV + SztárokOrigoLuxusnyaralás télen! Vajna Timinek biztosan jól kezdődik az évehttp://www.life.hu/sztarok/20160102-vajna-timea-nyaralni-ment-januarban.htmlMíg Magyarországon szállingóznak a hópelyhek, Vajna Timi körül izzik a levegő.TV + Sztárok--Tizenöt éve halt meg Zámbó Jimmyhttp://www.life.hu/sztarok/20160102-tizenot-eve-halt-meg-zambo-jimmy.htmlTizenöt évvel ezelőtt, január másodikán halt meg Zámbó Jimmy. Fiai nem csak egy remek énekest, hanem saját bevallásuk szerint a világ legjobb édesapját siratják.TV + Sztárok--Együtt ünnepelt a Gáspár család - Evelin igazi bombázóhttp://www.life.hu/sztarok/20160101-egyutt-unnepelt-gaspar-gyozo-bea-evelin-es-virag.htmlGáspárék az idén kimaxolták a szilvesztert, és ezt fotókkal is dokumentálták. Evelin szelfijéről már írtunk is, most mutatjuk a többi felvételt. TV + SztárokOrigoIlyen volt 2015 a Life.hu kameráján keresztül - Vigyázat: celebcunami következikhttp://www.life.hu/sztarok/20160101-ilyen-volt-2015-a-life-hu-kamerajan-keresztul.htmlKollégánk, Máté 2015-ben számos celebrendezvényen megfordult és interjúzott. Alábbi zenés összeállításunkban a legjobb pillanatokat láthatod. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.