Van wifid otthon? Örülni fogsz ennek a hírnek!

Forrás: Flickr/Pablo Acuna -
technológia wifi újítás áram telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy új technológia segítségével kevesebb áramra lesz majd szükség, ha wifi routert használunk, mégis a jel erőssége ugyanannyi marad. A változtatást egy Las Vegas-i kiállításon jelentették be. 

A 802.11 ah HaLow névre keresztelt újítás előnye, hogy az energiafogyasztás jóval kevesebb vele. Ennek értelmében nemcsak az áramszámlán lesz észrevehető a különbség, hanem a különböző eszközeinken (telefonon, laptopon, okos kütyükön) akkumulátora is lassabban merül majd le - írja a HVG.

Forrás: Flickr/Pablo Acuna
Elhunyt az Erkel Ferenc-díjas szerkesztő, Meixner Mihályhttp://www.life.hu/news/20160106-meghalt-meixner-mihaly-a-magyar-radio-korabbi-fomunkatarsa-hosszu-betegseg-utan.html87 éves korában meghalt Meixner Mihály zenei szerkesztő, a Magyar Rádió korábbi főmunkatársa. News--Nem nézhette a Shreket a nagymama, ezért felrobbantotta a házat http://www.life.hu/news/20160106-rossz-lett-a-teve-nem-ment-a-shrek-fel-akart-robbantani-az-egesz-hazat-egy-idos-no.htmlA 82 éves Margit néni annyira dühös lett, amikor rájött, hogy nem tudja megnézni a kedvenc meséjét, hogy majdnem megölte magát. Az idős hölgyet jelenleg kórházban ápolják. NewsOrigoAnyaszült meztelenül járkált a Szent Péter-bazilikában egy férfihttp://www.life.hu/news/20160105-anyaszult-meztelenul-jarkalt-a-szent-peter-bazilikaban-egy-ferfi.htmlA férfi csupán a hátizsákját és tornacipőjét hagyta magán és hatalmas kiáltások közepette hívta fel magára a figyelmet. NewsThinkstockÍgy reagált az első simogatásra a bántalmazott kutya – Szívszorító videóhttp://www.life.hu/news/20160105-igy-reagalt-az-elso-simogatasra-a-bantalmazott-kutya.htmlCsak elképzelni lehet, milyen szörnyűségeken ment át a néhány hónapos Priscilla, mielőtt a cravioai állatmenhelyre került. A nyugalom megzavarására alkalmas felvétel következik! News--Újabb változásokra lehet számítani a Facebookon http://www.life.hu/news/20160104-ujabb-funkciokkal-bovul-a-facebook-mostantol-vasarolhatunk-es-szemelyre-szabhatunk.htmlEttől az évtől téma szerint csoportosíthatjuk majd a megjelenő bejegyzéseket, sőt, mostantól online is vásárolhatunk majd kedvenc közösségi portálunkon. News--Tacskó sétált be az RTL Híradó stúdiójába - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20160104-kutya-zavarta-meg-az-idojaras-jelentest-cuki-video-fruzsirol-a-tacskorol.htmlFruzsi, az egyik operatőr kutyája úgy gondolta, hogy ő is szívesen szerepelne a napi időjárás-jelentésben - tettével kissé meglepte Véber Istvánt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.