Nagyon lepukkant a Két pasi meg egy kicsi gyereksztárja, Angus T. Jones

Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Vince Bucci -
Két pasi - meg egy kicsi gyereksztár felismerhetetlen megváltozás Angus T. Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig lehet ráismernia népszerű sorozat egykori gyerekszínészére, Angus T. Jones-ra, akit a minap Santa Monicában kaptak lencsevégre.

Pufi arc, zsíros, kócos haj és ápolatlan szakáll - valahogy így láthatták a Két pasi - meg egy kicsi felcseperedett gyereksztárját, Angus T. Jones-t azok, akik éppen a Santa Monica-i Venice Beachen sétálgattak január 4-én. A képekért kattints ide!

Így ismerhette meg a közönség: Charlie Sheen és Jon Cryer között 2004-ben Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Vince Bucci

Az immár 22 éves színészre, aki a hírek szerint a Coloradói Egyetemen tanul, alig lehetett ráismerni, így nem volt nehéz inkognitóban maradnia a rajongók elől. Pedig annak idején ő volt az egyik legjobban kereső gyerekszínész: a hírek szerint 300 ezer dollárt, vagyis körülbelül 86 millió forintot kapott a sorozat egy-egy részéért.

Felismerhetetlenné maszkírózták Taylor Swiftethttp://www.life.hu/trend/20151012-taylor-swift-szinte-felismerhetetlen-lett-a-vogue-legujabb-cimlapjan.htmlMi történhetett a gyönyörű énekesnővel? A legfrisebb fotóján szinte alig ismertük fel a sztárt. TrendOrigoKate Winsletet sokszor terrorizálták gyerekként az alakja miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160104-kate-winslet-bantottak-gyerekkent-ma-mar-ertuk-kuzd-a-szineszno-meglepo-vallomas.htmlA 40 éves amerikai színésznő egy interjúban azt nyilatkozta, hogy kiskorában rendszeresen csúfolták, és bántották őt a társai. Ma már túlépett az őt ért sérelmeken, és más áldozatokon próbál segíteni. Ez Zsír!--Felismerhetetlenné sminkelték Johnny Depp lányát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160104-johnny-depp-lanya-eltunt-a-smink-alatt-furcsa-kepet-posztoltak-a-fiatal-modellrol.htmlLily Rose Depp még csak 16 éves, de már rengeteg felkérést kapott különböző modellügynökségektől. A legújabb címlapfotóján viszont alig ismertünk rá. Trend--Gombos Edina gyerekei imádják Amerikát - Családi videó!http://www.life.hu/csalad/20151231-gombos-edina-csaladi-videoja-a-gyermekeirol-imadja-amerikat-a-musorvezeto-csaladja.htmlA műsorvezető és családja teljesen odavannak az új, amerikai otthonért, és a jelek szerint nem valószínű, hogy a közeljövőben hazajönnének. CsaládOrigoKiszáll az NCIS sztárja, Michael Weatherly a sorozatbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-kiszall-az-ncis-sztarja-michael-weatherly-a-sorozatbol.htmlUgyan a világsztár még forgat pár részt, de utána befejezi a munkát. TV + SztárokAFPFelismerhetetlen lett a Szex és New York sztárja - Cynthia Nixon nagyon megöregedett!http://www.life.hu/sztarok/20160106-cynthia-nixon-megoregedett-nezd-meg-a-szex-es-new-york-sztarjat-foto.htmlA világhírű sorozat dögös Mirandájára ma már alig lehet ráismerni. Cynthia Nixon arcán nagyon erősen nyomott hagyott az idő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.