Kísérti a múlt! Biciklist gázolt Stohl András

gázolás Válótársak Stohl András Cserbenhagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz feladat elé állították a Válótársak forgatókönyvírói Stohl Andrást, akinek cserbenhagyásos gázolást kellett eljátszania.

Szerencsére most nem ittas vezetés miatt okozott balesetet Stohl András, hanem rendezői utasításra.

Forrás: RTL Klub

A Blikknek bevallotta, nem volt egyszerű a jelenet forgatása, hiszen felszínre törtek az öt évvel ezelőtti baleset fájó emlékei. „Borzalmas volt ennek a jelenetnek a forgatása, hiszen feltépte a sebeket” – mondta Stohl András, aki korábban kileste kollégája férfiasságát.

Sztriptíztáncosként keresi kenyerét az egykori szende villalakó, VV Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20160107-vv-zsofi-sztriptiztancoskent-keresi-kenyeret.htmlVisszafogott kislányként ismerhette meg a közönség egykor VV Zsófit, aki mára szó szerint levetkőzte gátlásait, és férfiak előtt vetkőzik. TV + Sztárok--Extravagáns kismamafotó készült Pásztor Annárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-pasztor-annarol-enekesnorol-extravagans-kismamafoto-keszult.htmlAz énekesnőről akkor készült az elementáris női őserőt megidéző fotósorozat, amikor első gyermekét, Benjit várta. TV + Sztárok--Kulcsár Edina szárnyak nélkül repkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160106-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-szarnyak-nelkul-repkedett-egy-trambulin-segitsegevel.htmlA szépségkirálynő megmutatta milyen, amikor a gravitációval dacol. TV + Sztárok--Alekosz letolta a nadrágját, a stylist ledöbbenthttp://www.life.hu/sztarok/20160106-alekosz-a-tv2-edes-elet-sztarja-letolta-a-nadragjat-a-stylist-ledobbent.htmlBaukó Éva és Holdampf Linda azon dolgoznak, hogy átalakítsák Alekosz stílusát, ehhez azonban a szájhősnek meg kellett szabadulnia a nadrágjától. TV + Sztárok--Berki Natasa Zselyke a legmenőbb kiscsajhttp://www.life.hu/sztarok/20160106-berki-natasa-zselyke-apukaja-napszemuvegeben-pozolt.htmlÚjabb cuki képet posztolt Berki Krisztián a tündéri kislányáról, aki ezúttal apukája szemüvegében huncutkodott. TV + Sztárok--Novodomszky Éva kerül Jakupcsek Gabriella helyére a Ridikülben?http://www.life.hu/sztarok/20160106-novodomszky-eva-kerul-jakupcsek-gabriella-helyere-a-ridikulben.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, karácsony előtt kirúgták a közmédiától Jakupcsek Gabriellát. Azóta felröppent a hír, hogy valójában csak külsős státuszba kerül át a műsorvezető, és ugyanúgy folytatja a Ridikült. A Blikk legújabb információi szerint azonban Novodomszky Éva kerül Jakupcsek helyére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.