Párkányi Éva, Magyarország első valóságshow-jának nyertese visszakerült az ideggondozóba. A Big Brother egykori szereplőjét zárt osztályon kezelik. 

„Bár rövid időre valóban hazaengedték, karácsony előtt visszakerült az ideggondozóba. Mivel ön- és közveszélyes, a zárt osztályra vitték” – nyilatkozta a Kiskegyednek Párkányi Éva nagymamája, aki szerint Évi nem szedte a gyógyszereit, és a pasizást is folytatta, ahol abbahagyta. Így nem is volt más választásuk, mint visszavinni a gondozóba. 

Forrás: Origo

„Az anyja is hiába próbált segíteni neki, ha Évinek nem tetszett valami, nekiment. A zárt osztályon is, ha valaki olyat mond, ami neki nem szimpatikus, nekimegy. Kritikus állapotban van, most már veszélyes önmagára és a társaira is” – folytatta panaszait a nagymama. 

„Persze nagyon meghízott újra, mert szedetik benn vele a gyógyszereket, de semmit nem mozog. Nagyon szeretnénk egy olyan, pszichiátriai betegeket gondozó intézetbe átvitetni, ahol legalább sétálhatna, mozoghatna. De sajnos állandóan zsákutcába futunk, mert senki nem segít nekünk, hogy ezt valahogyan elintézzük. Borzalmas nekem így látnom az unokámat! Ott a gyönyörű kisfia, Jancsika. Évi nagynénje példamutatóan neveli, negyedik osztályos, kitűnő tanuló. Ám ahelyett, hogy Évi vele töltötte volna a karácsonyt, egy zárt osztályon, magába roskadva ült egész nap. Úgy tűnik, teljesen megszűnt számára a külvilág" – kesergett BB Évi nagymamája.