Berki Krisztián bevallotta: édesanyjával való rossz viszonya miatt jött vissza Magyarországra, ugyanis szeretné rendezni vele a kapcsolatát.

Habár a celeb gyakran emlegette, hogy végleg itthagyja Magyarországot, végül mégis hazatért az Egyesült Államokból. Mint kiderült, ennek édesanyja volt az oka. 

Forrás: Facebook/TV2

"Amíg nem tisztázom a kapcsolatomat édesanyámmal, hogyan lehetnék boldog a világ másik felén? Amilyen távolságban voltam, olyan távol éreztem őt érzelmileg is magamtól. Mindkettőnknek rengeteg sérelme van, ez hozott haza" – mondta a Blikknek Berki, aki korábban is nyilatkozott arról, hogy képtelen volt feldolgozni anyja alkoholproblémáit, és hogy soha nem érezte a szeretetét.

A nagy találkozás nehézkesen indult, és Berki bevallotta, nem tudja azt mondani, hogy szereti az édesanyját, bár azt sem, hogy nem. "Anyámmal nincs igazi kapcsolatom, soha nem beszélgettünk egymással normálisan, amióta felnőtt vagyok. Nem tudom, miért nem keresett az évek során, miért nem szánta rá magát arra, hogy tisztázzuk a dolgainkat, ezért most elébe mentem ennek. Nem számítottam könnyes összeborulásra, hiszen voltaképpen egy félig idegen emberrel ültem egy asztalnál" – mondta Berki

"Te önző vagy, makacs, és csak saját magaddal foglalkozol!" – fakadt ki, amikor anyja azt mondta neki, hogy nem akar magyarázkodni a múlt miatt, de Krisztián nem adta fel. "Nem tudom, hogy hol csesztük el, hogyan csesztük el, de én szeretném, ha a lányomnak lenne nagymamája, nekem pedig édesanyám. Nem tudom, hogyan kell, de itt vagyok, oldjuk meg, tegyük rendbe! Szeretném, ha részese lennél az életünknek, gyere el hozzánk! Megígéred?" – kérdezte könnyes szemmel Berki, és bár meggyőző választ nem kapott, vannak biztató jelek.