A 25 éves angol nő 15 métert zuhant egy hotelszoba ablakából. Csak a szerencséjének köszönheti, hogy túlélte a balesetet.

Néhány évvel ezelőtt spanyolországi nyaralása során Amy Wigfull egy ötödik emeleti szobában lakott az édesanyjával és a nagynénjével együtt. A kikapcsolódásból azonban tragédia lett.

A fiatal nő egyik éjszaka álmában kikelt az ágyból, kiment a fürdőszobába ahonnan fehérneműjében kimászott az ablakon, és leugrott. Amy több mint 15 métert zuhant, és majdnem belehalt a sérülésekbe.

IllusztrációForrás: Thinkstock

 A fiatal nő aznap nagyon leégett. Már akkor is rosszul volt, amikor vacsorázni indult, ezért inkább korán visszament a szobájába anyukájával együtt.

Az utolsó dolog, amire emlékszem, hogy beszélgetünk, utána pedig már a kórházban ébredtem fel gépekre kötve hajnali 3 körül - mesélte Amy a Daily Mailnek.

A nőnek eltört a csuklója, elvesztette pár fogát, összetört a medencéje, kilyukadt a tüdeje és az agya is vérezni kezdett. Az orvosok azt hitték, hogy soha nem fog tudni lábra állni, de szerencsére nem voltak olyan súlyosak a sérülései, mint amilyennek elsőre tűntek, így a hónapokig tartó gyógyulás után újra lábra állhatott.  

Mivel a medencéje súlyosan sérült, az orvosok biztosak voltak benne, hogy Amy nem eshet majd teherbe. A lány viszont meghazudtolta a doktorok diagnózisát. Mára nemcsak teljesen felépült, de még hihetetlen öröm is érte őt, és férjét, ugyanis Amy első közös babájukkal terhes!