Samuel L. Jackson felejthetetlen leckét kapott a rendőröktől

Forrás: SPI -
rendőrség Ponyvaregény Samuel L. Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Samuel L. Jackson-nak nincsenek túl jó emlékei a rendőrökről, ugyanis nemrég elárulta, hogy egyszer fegyvert fogtak rá.

Az Aljas Nyolcas sztárját még a Ponyvaregény forgatása alatt inzultálták a rendőrök.

"Még New Yorkban laktam a családommal, de a Haláli fegyver forgatásai miatt Beverly Hillsben béreltünk lakást. Egy idő után itt ragadtunk, és megszerettük a környéket." – emlékezett vissza a 67 éves Samuel L. Jackson.

Samuel L. Jackson a Ponyvaregényben Forrás: SPI

A színészt ügynöke mutatta be az Oscar-díjas Sidney Poitier-nek, aki segített neki beilleszkedni Hollywoodba. De volt valami, amire még ő sem készíthette fel - írja a vanityfair.com.

"A Ponyvaregényt forgattuk, az egyik jelenet után pedig a barátaimmal beszélgettük, aztán egyszer csak megjelent egy csomó rendőrautó, a zsaruk azt kiabálták nekünk, hogy feküdjünk hasra, ráadásul fegyvert fogtak ránk..Soha nem fogom elfelejteni"– sóhajtott a Jackson.

"Azt mondták, bejelentést kaptak a környéken ólálkodó fegyveres feketékről – mesél tovább, majd hozzáteszi, hogy azon az estén egy életre szóló leckét kapott.

Idősebbnek hazudta magát a lány, aki miatt pedofíliával vádolják Adam Johnson válogatottathttp://www.life.hu/news/20160216-adam-johnson-angol-valogatott-futballistanak-idosebbnek-hazudta-magat-a-15-eves-lany.htmlAz angol labdarúgó ügyvédje megtalálta azt a Snapchat üzenetet, amelyben a lány azt írja barátainak: „Ma felvesz, és én meglovagolom." News--Meghalt a reggel balesetet szenvedett mentőápolóhttp://www.life.hu/news/20160216-tragedia-elhunyt-egy-mentoapolo-miutan-balesetet-szenvedtek-kunhegyesnel.htmlA mentőápoló kedd reggel szenvedett balesetet Kunhegyesnél. A sofőrt súlyos sérülésekkel ápolják a debreceni klinikán. News--Így ünnepli 71 éve tartó barátságát Lil és Janehttp://www.life.hu/news/20160216-lil-es-jane-mar-71-eve-egymas-legjobb-baratai.htmlAz ő barátságuk kibírta az idő próbáját! Már mindketten dédnagymamák, de még mindig ott vannak egymás mellett! News--57 évesen elhunyt a nyolcvanas évek sztárja, Vanityhttp://www.life.hu/news/20160216-vanity-a-nyolcvanas-evek-hires-enekesnoje-57-evesen-elhunyt.htmlAz egész zenei világot sokkolta a hír, hogy a nyolcvanas évek híres énekesnője, Vanity 57 évesen elhunyt. NewsThinkstockVenczel Vera kezd felépülni a balesetéből - Újra színpadra áll?http://www.life.hu/news/20160216-venczel-vera-sokkal-jobban-van-a-hirek-szerint-hamarosan-szinpadra-all-a-szineszno.htmlA hírek szerint a közönségnek nem is kell sokat várnia, hogy újra színpadon láthassák kedvencüket. NewsOrigoWow! Ledobta ruháit a szexi Do­mi­nika Ci­bul­kováhttp://www.life.hu/news/20160215-szexi-fotok-a-szlovak-teniszezorol.htmlDo­mi­nika Ci­bul­ková eddig sem volt túlságosan szégyenlős, de nemrég egy férfi­ma­ga­zin­nak állt modellt. Nem is akármilyet, a képek láttán úgy tűnik egészen kivetkőzött magából. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.