A TV2-höz igazoló Ábel Anita akár több műsorról is tárgyal a csatornával. Elmondta, még nincs pont a mondat végén.

A színésznő egyébként több mint 15 éve az RTL csoporthoz tartozó csatornák képernyőjén látható, 2012 óta a Heti hetes állandó szereplője volt. A Bors úgy tudja, a a TV2 komoly ajánlattal kereste meg, kiemelt szerepet szán neki. A Bors arról is kérdezte, hogy nem fél-e a támadásoktól, hogy az ellenzéki Heti hetesből az Andy Vajna tulajdonában álló TV2-höz igazol.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Betegesnek és már-már má­niákusnak tartom ezt a megközelítést, mert a tévé mégiscsak a nézőknek szól, aki meg egyet akar, kikapcsolódni. Nem az ér­dekli, ki szerepel a cégjegyzékben, hanem az, hogy mit és kit lát a dobozban. Én feladatokkal foglalkozom és felkéréseket ítélek meg, valamint azt, hogy milyen csapatban dolgozhatok. A néző távirányítóján a gombok nem politikai pártokat vagy befektetőket kapcsolgatnak, hanem műsorokat" – vélekedik Anita. "A változás jó, a változás kell. Egyébként a Reggeli 2005-ös megszűnése óta nem állok szerződéses kapcsolat­ban az RTL Klubbal, így – bár jól hangzik – nem volt mit felmondani" - tette hozzá és arról is beszélt, hogy a Heti hetes tagjai sok sikert kívántak neki és büszkék rá. 

Anita elmondta, nemcsak gyerek-tehetségkutatóba invitálta a TV2, de még tárgyalnak róla, hogy pontosan milyen műsorokban lesz látható.