gyógyszer skizofrénia eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség körözést adott ki Fehér Éva eltűnése miatt. A 40 éves nő 2016. február 6-án ment el az otthonából, azóta nem adott életjelet magáról. Úgy tudni, a nő skizofrén, de gyógyszereit nem szedi.

Az eltűnt nő 165 centiméter magas, körülbelül 110 kilogramm. Haja szőkés, rövid, szeme barna, és szemüveges. Eltűnésekor sötét dzsekit és nadrágot, kötött sapkát, és fekete bokán felül érő csizmát viselt, valamint egy Fila hátizsákot. Különös ismertető jele, hogy jobb kézfején egy csillag tetoválás látható.

Eltűnt neve: Fehér ÉvaÉletkor: 40 évesEltűnt: 2016.02.06.Lakhelye: Szeged Utolsó ismert tartózkodási helye: Szeged...

Közzétette: Eltűnt emberekért-megoszthatod2016. február 19.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt látta, hollétéről vagy tartózkodási helyéről tud, hívja a Telefontanú ingyenes 06-80-555-111-es számát, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Baltával tört-zúzott a volt válogatott kézilabdázóhttp://www.life.hu/news/20160216-baltaval-esett-neki-a-bulinak-a-valogatott-kezis.htmlAz egykori válogatott kézilabdázó állítólag dühösen, és egy baltával érkezett fia születésnapi bulijára, miután a gyerek kórházba került, mert annyira lerészegedett. A sportoló azt akarta tudni, hogy ki itatta le a fiát. Garázdaság és rongálás miatt indult nyomozás. NewsAFPElképesztő! Kiakadt egy fotós Palvin Barbi fürdőruhás képeinhttp://www.life.hu/news/20160219-kemeny-kritikat-kapott-palvin-barbi.htmlSzerintünk elég dögösek lettek Palvin Barbi fürdőruhás képei, amik a neves Sports Illustrated magazinban jelentek meg. De nem mindenkinek tetszettek a fotók, egy fotóslány például elég kemény kritikával illette a képeket. News--Hoppá! Üvegcserepekké változott egy tó vizehttp://www.life.hu/news/20160219-amerikaban-egy-to-uvegcserepekke-valtozott.htmlA vízmosás miatt úgy törik a minnesotai tó felszínén képződött vékony jégtakaró, mintha egy üveglap törne ripityára. Annyi biztos, hogy ritka és nem mindennapi látványt nyújt a Lake Superior, köszönjük! NewsThinkstockTragédia! Belehalt egy bébidelfin az emberek szelfimániájábahttp://www.life.hu/news/20160219-addig-simogattak-a-delfint-mig-belehalt.htmlSanta Teresa tengerpartjánál úszkált egy cuki bébidelfin, ám az egyik strandoló kihúzta a vízből. A fürdőzők simogatni kezdték, szelfiket készítettek vele, körbeadogatták, mindaddig amíg a kisdelfin túlforrósodott a napon és meghalt. News--A vietnami börtönben egy zacskó sperma két életet érhttp://www.life.hu/news/20160218-spermaval-ejtette-magat-teherbe-a-bortonben.htmlEgy zacskó sperma mentette meg a haláltól az egyik vietnami börtön női lakóját, aki már a halálsoron várakozott kivégzésére. A nő ugyanis terhes lett, így a törvények szerint nem lehet kivégezni. A babaprojektben négy börtönőr és egy másik rab is részt vett. News--Meglepő módon reagált a jógaoktató, akit lekövéreztekhttp://www.life.hu/news/20160218-csunya-tamadasok-erik-a-fitnesz-edzot.htmlDurva támadások értek egy profi jógaoktatót, miután posztolt egy képet az Instagram-oldalára. Lekövérezték, de ez még semmi, ugyanis a nő nem úgy kezelte a kritikát, ahogy szerinte kellett volna. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.