Lagzi Lajcsi: "Mi indokolta azt, hogy egy Magyarországon köztiszteletben álló zeneművészt lehallgassanak..."

Forrás: RTL Klub -
Lagzi Lajcsi fellépés zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A börtönhónapok után a Böllérfesztiválon lépett fel előszö Lagzi Lajcsi. A zenész a színpadon arról beszélt, állítólagos lehallgatóját is meghívta a koncertre.

"Meghívtam azt a barátomat, aki több mint fél éven keresztül hallgatta le a telefonomat. Ha itt van, akkor jöjjön ide, hadd öleljem meg!" - mondta a közönségének, és hozzátette: "Azt nem értem, hogy engem miért kellett lehallgatni. Ezt ha nekem egyszer valaki elmagyarázza… Hogy mi indokolta azt, hogy egy Magyarországon köztiszteletben álló zeneművészt lehallgassanak; akkor meg fogom érteni. Most nem értem" - lamentált a zenész a Blikk kamerája előtt.

Forrás: RTL Klub

Tóth Andiék dalát imádják a nézőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160221-masodjara-juttatta-tovabb-a-dalban-a-kozonseg-toth-andit-es-berkes-olivert.htmlMásodjára juttatta tovább A Dalban a közönség Tóth Andit és Berkes Olivért. A vetélkedő elődöntőjében Berkes Olivér duetttársa, Tóth Andit megviselte stressz és a továbbjutás pillanatát követően rosszul lett. TV + Sztárok--Freddie: "Nem foglalkozok ilyennel, hogy konkurencia"http://www.life.hu/sztarok/20160221-freddie-hatalmas-pontszammal-jutott-tovabb-a-dontobe-a-dalban.htmlFehérvári Gábor Alfréd csont nélkül jutott A Dal döntőjébe. Olyannyira nagy esélyesnek tartják, hogy sokan már őt látják Stockholmban az Eurovízión.TV + Sztárok--Komoly kritikát kapott A Dalban Péterffy Lili és zenekarahttp://www.life.hu/sztarok/20160221-komoly-kritikat-kapott-a-dalban-peterffy-lili-es-zenekara-pierrottol.htmlPéterffy Lili az Egy Másik Zenekar énekesnője kemény kritikát kapott A Dal zsűritagjától, Pierrottól. Hogy szerinte igazságos volt-e a vélemény, illetve hogyan viseli a kiesést az énekesnő, azt a Life.hu riporterének mondta el. TV + Sztárok--Ábel Anita távozásáról beszélt a Heti hetes főszerkesztőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160220-abel-anita-tavozasarol-beszelt-a-heti-hetes-foszerkesztoje-onodi-gyorgy.htmlÓnodi György, a Heti hetes főszerkeszője Ábel Anita a TV2-höz való átigazolása kapcsán adott interjút az Origónak. A tévés nem aggódik a műsor jövőjéért és Anitát pedig - ha úgy adódik - szívesen várja vissza. TV + SztárokOrigo"Ábel Anita helyére jól felépített műsorvezetőt keresünk"http://www.life.hu/sztarok/20160220-az-atv-abel-anita-helyere-a-no-haromszor-musorba-musorvezetot-keres.htmlKiderült, ahogy a nagyközönség, úgy az ATV vezetősége is a napilapokból tudta meg, hogy az RTL-től hova igazol Ábel Anita. A csatorna hírigazgatója megszólalt az ügyben, elmondta, új embert keresnek Anita helyére A nő háromszor című műsorhoz. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi kiakadt - Ezúttal a szomszédainál tartott razziát a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20160220-lagzi-lajcsi-szomszedainal-tartott-razziat-a-rendorseg.htmlCsütörtökön újabb razziát tartott a rendőrség Boldogasszonypusztán. Most nem a zenész otthonában, hanem a szomszédoknál tartottak szemlét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.