Frenreisz Károly A Dal 2016 Freddie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Frenreisz Károllyal, A Dal zsűritagjával beszélgetett. 

A legendás zenész elmondta, ő is Freddie-re szavazott, de az alábbi videóban elárulta, mely dalok voltak még a kedvencei, és hogy szerinte meddig jut el A Dal győztese az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Oláh Gergő: "Győzött a jó"http://www.life.hu/sztarok/20160228-olah-gergo-ezert-nem-nyert-szerinte-a-dalban.htmlOláh Gergő ugyan nem nyerte meg A Daltűsort, de egyáltalán nem szomorkodik, mint mondta, az útjukon haladnak tovább. TV + Sztárok--Mushu: "Nem számítottam pontozásra a zsűritől"http://www.life.hu/sztarok/20160228-mushu-nulla-pontot-kapott-a-dal-dontojeben.htmlA Dal döntő egyetlen 0 pontos csapata a Mushu lett. A Life.hu riportere a 0 pontnak járt utána, de arról is kérdezgette a csapatot, hogy ők is úgy érzik-e, ahogy a kommentelők, hogy kicsit magas lovon ülnek. TV + Sztárok--Parno Graszt: "Nem nyerni jöttünk"http://www.life.hu/sztarok/20160228-parno-graszt-nem-nyerni-jott-a-dalba.htmlA Parno Graszt egészen a Dal döntőjéig menetelt, de végül nem jutottak a legjobb négybe. Mint mondták, nem azért jelentkeztek a műsorra, hogy nyerjenek, ők is Freddie-t tartották esélyesnek. TV + Sztárok--Freddie: "Nekem Kállay-Saunders dala tetszik"http://www.life.hu/sztarok/20160227-freddienek-tetszik-kallay-saunders-dala.htmlA dal egyik legnagyobb esélyesét a backstage-ben csíptük el és esélyekről, kedvenc dalokról faggattuk. TV + Sztárok--Kukkants be Kállay-Saunders András öltözőjébehttp://www.life.hu/sztarok/20160227-kukkants-be-kallay-saunders-andras-oltozojebe-a-dal-dontoje-elott.htmlAz énekes megmutatta, mi történik A Dal döntője előtt a kulisszák mögött. TV + Sztárok--Sértő üzenetekkel bombázzák a gyönyörű Emily Bluntothttp://www.life.hu/sztarok/20160226-emily-blunt-eles-kritikat-kapott-igy-alaznak-meg-szineszeket-jimmy-kimmel-musoraban.htmlJimmy Kimmel már évek óta csinálja az úgynevezett Mean Tweets videókat, melyekben neves előadóművészeknek kell felolvasniuk a nekik szánt durva kommenteket. Vicces pillanatok következnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.