Conchita Wurst lesz a meleghajó sztárvendége

Forrás: NORTHFOTO/IPA MilestoneMedia/Empics Entertainment/Maurizio D'avanzo -
transzneműség Földközi-tenger Conchita Wurst énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós dalverseny 2014-es nyertese a mai napig fellépésről fellépésre jár, és a hírek szerint nem apad az érdeklődés iránta. 

Wurst lett az arca egy hajóútnak, melyen rengeteg olyan nő és férfi fog utazni, akik szintén transzneműként élik az életüket. A sztár a Földközi-tengeren fog fellépni, méghozzá egy impozáns magánjáraton - írja a Schiffe und Kreuzfahrten.

Forrás: NORTHFOTO/IPA MilestoneMedia/Empics Entertainment/Maurizio D'avanzo

"Már régóta szerettem volna, hogy Európában induljon egy hasonló út. Örülök, hogy engem is felkértek és felléphetek egy koncert keretein belül. Persze nem is gondolkoztam sokáig a válaszon" - nyilatkozta örömmel a sztár.

Berki Krisztántól retteghet a Nagy Duett zsűrijehttp://www.life.hu/sztarok/20160322-berki-krisztantol-a-tv2-sztarjatol-retteghet-a-nagy-duett-zsurije.htmlA macsótól azt kérdeztük, a sztárokat dalra fakasztó műsor sajtótájékoztatóján, hogy, ha negatív kritikát kap a zsűritől, ők is Vujity Tvrtko sorsára jutnak-e majd? TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoLagzi Lajcsi börtönkoszttal várja vendégeithttp://www.life.hu/sztarok/20160322-lagzi-lajcsi-bortonkoszttal-varja-vendegeit.htmlLagzi Lajcsit is láthatjuk főzni a megújult Hal a tortán című műsorban.TV + SztárokOrigoCzippán Anett szakmát váltott?http://www.life.hu/sztarok/20160321-czippan-anett-sefnek-allt-a-csinos-musorvezeto-kulonleges-konyhaban-allt-helyt.htmlA csinos műsorvezető hivatalos volt egy hölgyeknek szervezett ebédre, ahol profi séf tanította a shusi készítésre. A jelek szerint a TV2 sztárja a konyhában is profi! TV + Sztárok--Gregor Bernadett: „Új családtaggal bővülünk"http://www.life.hu/sztarok/20160321-gregor-bernadett-szineszno-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-csaladja-uj-taggal-bovul.htmlBeindult Farkasházi Réka fantáziája Gregor Berni sejtelmes mosolyától, és arról kezdte faggatni barátnőjét, hogy bekapta-e a legyet? TV + Sztárok--Kínos helyzetbe került Emma Watson http://www.life.hu/sztarok/20160321-emma-watson-szineszno-beatboxolt-egy-interju-kozben.htmlA Harry Potter sztárja egy interjú közben beatboxolt a Broadway-színész Lin-Manuel Miranda kérésére.TV + Sztárok--Rossz hír - Ez a főszereplő nem tér vissza a Szívek szállodájábahttp://www.life.hu/sztarok/20160320-melissa-mccarthy-szineszno-elarulta-hogy-visszater-e-a-szivek-szallodaja-sorozatba.htmlVége a találgatásoknak: a népszerű sorozat egykori sztárja végre maga öntött tiszta vizet a pohárba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.