Rágalmazással vádolja egy olasz ingatlancég a futballsztárt.

A Proto Enterprises nevű olasz ingatlanbefektetési cég állítása szerint korábban egy 11,8 millió fontot érő New York-i luxusingatlant adott el Cristiano Ronaldónak. A sztárfocista azonban nemrég tagadta, hogy ilyesfajta vásárlást bonyolított volna le az említett céggel, illetve a korábban mondottakkal ellentétben Brazíliában és Monacóban sem vett ingatlant.

Forrás: AFP

Ronaldo és ügyvédje a hamis információk miat nemrég beperelte a céget, amely nemrég válaszként szintén panaszt nyújtott be a bíróságon a futballsztár ellen rágalmazás és valótlan állítások vádjával - írja a Daily Mail. A cég a neki okozott károkért 10 millió eurót, vagyis 3,1 milliárd forintnak megfelelő összeget követel a sportolótól. "Az Egyesült Államokban regisztrálták a lakás igazi kedvezményezettjét, és a hatóságok megállapították, hogy

Ronaldo marokkói barátjának, Badr Harinak adományozta a megvásárolt apartmant.Talán ez aggasztotta, és ezért nem mondott semmit a vásárlásról. Most várjuk a válaszára" - így szólt a Proto Enterprises hivatalos közleménye. Badr Hari marokkói kick-boksz világbajnok jó barátja Cristiano Ronaldónak - egyes állítások szerint sokkal több is van köztük, mint puszta barátság. Erről bővebben itt olvashatsz.