A Farm központi fűtés nélküli, hideg éjszakái összehozzák a játékosokat: Cintia és Norbi a jelek szerint egyre jobban kezdenek egymásra találni. Vajon valódi vonzalom ez, vagy csak taktikai megfontolásból teszik?

A biszexualitását nyíltan vállaló Cintia és a se veled, se nélküled kapcsolatát maga mögött hagyó Norbi egyre többször bújik össze a Farm hideg éjszakáin.

Cintia nyíltan vállalja biszexualitásátForrás: RTL Klub

Nekem mind a két fél jöhet, biszexuális vagyok. Kiskorom óta tudom, a lányok is érdekelnek.Többek között emiatt is költöztem Nyíregyházáról Budapestre, mert ott nem nézték jó szemmel ezt a dolgot" - mondta el korábban a Blikknek Cintia, aki egyelőre nem tudja, hogy Norbi sem tiszta lappal érkezett a valóságshow-ba. Fél éve lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, és nem azért, mert én szerettem volna.Azóta amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban vagyunk, így örülök, hogy bekerültem a Farmra. Legalább kiderül, hogyan tovább" - fogalmazott a lapnak Norbi. Időközben megtörtént a Farm első kiválasztása: nézd meg itt, kik kapták a legtöbb kiválasztójelet!