Tom Cruise egyre nyúzottabb

Forrás: AFP/Ben Stansall -
film forgatás nyúzott öreg Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 53 éves színész sem tudta kijátszani az időt. Az elmúlt évek nyomai az ő arcán is látszanak.

A színész körül nagy a csend mostanában, csupán a forgatásokkal van elfoglalva a sztár. Úgy tűnik azonban, hogy ez éppen elég kimerítő a számára, mert nincs valami jó formában.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Tom Cruise színészt új filmjének forgatásán kapták lencsevégre, és amellett, hogy nagyon nyúzottnak tűnik, még a tekintete is eléggé kétségbeesett.

Ilyen tündéri kisgyerek volt Harsányi Levente - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160406-harsanyi-levente-az-mtva-musorvezetoje-cuki-kissrac-volt-retrofotot-osztott-meg-levi.htmlIgazi retrofotót osztott meg rajongóival a műsorvezető, aki kisdobos nyakkendőjében már akkoriban is nagy dolgokra készült. TV + Sztárok--Nádai Anikó is szerepleni fog a Válótársak második évadában? http://www.life.hu/sztarok/20160406-visszater-kepernyore-a-valotarsak-masodik-evada-nadai-aniko-posztolt-a-forgatasrol.htmlTavaly ősszel indult az RTL Klub heti sorozata, mely rögtön elnyerte a nézők tetszését, így nem volt kérdés a folytatás. A Farm műsorvezetője már posztolt is a forgatásról. TV + SztárokOrigoBulvárRap: “Hajdú kártérítést követel, Friderikusz szerint viszont szövegel!”http://www.life.hu/sztarok/20160406-bulvarrap-hegyi-rolival-hajdu-peter-karteritest-kovetel-friderikusz-sandortol-kormos-anett-tv2-berki.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli folyamatosan követi a celebvilágban zajló eseményeket, és a legfontosabbakról rímekbe szedve számol be nektek. TV + Sztárok--Kulcsár Edina kiosztotta Schobert Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20160406-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-kiosztotta-schobert-norbi-fitnesz-gurut.htmlA Hal a tortán adásában a szépségkirálynő megelégelte, hogy a fitneszgurunak semmi nem jó. TV + Sztárok--Íme 5 dolog, amit eddig nem tudtál Beyoncé-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-ime-5-dolog-amit-nem-tudtal-eddig-beyonce-rol.htmlBeyonce Knowles számtalanszor bebízonyította már, hogy több területen is megállja a helyét: énekesnő, dalszerző, producer, valamint szívesen kamatoztatja tánctudását a nézőközönség előtt, és a modellkedés sem áll távol tőle. TV + SztárokOrigoBrutális bulit csaptak a Farmlakók http://www.life.hu/sztarok/20160406-az-rtl-klub-farm-cimu-reality-lakoi-brutal-bulit-csaptak-ahol-volt-asztaltanc-sparga-es-pikan.htmlA Farm második párbajának örömére mulatságot rendeztek a játékosok. Volt asztalon spárgázás, breaktánc, betintázás, fenekelés, csajsimi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.