Aggodalomra semmi ok, a két sztár ugyanis csak az RTL Klub új műsorában, a Sztár Gokart-ban küzd meg egymással. A show-ban egyébként Dombóvári István is feltűnik majd, aki erről posztolt nemrég. 

"Forgatjuk a Sztár Gokart-ot! Balázzsal most ellenfelek vagyunk de toljuk ezerrel!" - posztolta közösségi oldalára Dombóvári István. 

Dombóvári István  és Sebestyén BalázsForrás: Dombóvári István

Az RTL Klub legújabb műsorában, a Sztár Gokart-ban a férfi illetve női sztárok sztárok versengenek majd egymással a gokartpályán. 

A pályán Sebestyén Balázs és Bockhor Gabor is megküzd majd egymással.
Mindketten nagy szerelmesei az autózásnak, de rajtuk kívül ott lesz két másik nagy autós, Vastag Csaba és Baronits Gábor is. Kormány mögé ül még Puskás Peti, Kocsis Tibor, Vastag Tamás, Szabó Ádám,Várkonyi Attila, Gömöri Máté és Polyák Lilla.

Bochkor Gábor és Sebestyén BalázsForrás: Morning Show

A női versenyzők közt pedig ott lesz Wolf Kati, Molnár Andrea, Marenec Fruzsi, Nádai Anikó, Szabó Zsófi, Iszak Eszter, Balogh Edina, Deutsch Anita és Muri Enikő is.

A celebek nemcsak egyéniben, hanem csapatban is versengenek, hiszen egy férfi és egy hölgy alkot egy-egy csapatot. A Sztár Gokart kommentátora Czollner Gyula, a műsorvezetője Világi Péter lesz - írja azOrigo.