A teaházat üzemeltető énekest az egyik volt dolgozója gyanúsítja áramlopással. Állítása szerint sokkal kevesebbet fizettek, mint amennyit valójában fogyasztottak.

Kozsót a teaházának volt üzletvezetője gyanúsítja azzal, hogy az énekes trükközött a villanyórákkal, és elenyésző összeget fizetett a fogyasztáshoz képes. A férfi azt mondja, hajlandó a rendőrségnek is bemutatni a birtokában lévő bizonyítékokat. 

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

Keglovics Zoltánt három és fél évvel ezelőtt kérte fel állítólag Kozso, hogy segítsen a teaházának üzemeltetésében. Az ott eltöltött idő alatt tűntek fel a férfi számára a gyanús dolgok. Állítja, hogy nem engedhették be a villanyóra-leolvasót, és az üzlet negyedéves számlája a kétezer forintot sem érte el.

“Dátumos megjelöléssel lefényképeztük tavaly a villanyórát, aztán kis idő múlva megismételtük, és csodát tapasztaltunk: a mérő állása nemhogy nőtt, egyre kevesebb lett! Ekkor már egyértelművé vált az áramlopás gyanúja, így megpróbáltam a rendőrségen feljelentést tenni, de telefonon nem tudtak felvilágosítást adni, hogy bűncselekményről van-e szó” - mondta a Blikknek a volt üzletvezető, aki hajlandó a rendőrségnek is bemutatni a bizonyítékokat. A lap megkereste Kozsót is, aki tagadta a vádakat és hozzátette, hogy a hely már nem az övé.

Forrás: Origo

“Soha nem loptam áramot, nincs ilyesmihez közöm. Meg vagyok döbbenve, hiszen életveszélyes betegségem óta csupán a gyógyulásra, a zeneszerzésre és új életem építésére koncentrálok” - mondta az énekes, akinek még mindig nagyon hiányzik volt párja.