Kozsót áramlopással gyanúsítják

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
áramlopás gyanúsítás Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A teaházat üzemeltető énekest az egyik volt dolgozója gyanúsítja áramlopással. Állítása szerint sokkal kevesebbet fizettek, mint amennyit valójában fogyasztottak.

Kozsót a teaházának volt üzletvezetője gyanúsítja azzal, hogy az énekes trükközött a villanyórákkal, és elenyésző összeget fizetett a fogyasztáshoz képes. A férfi azt mondja, hajlandó a rendőrségnek is bemutatni a birtokában lévő bizonyítékokat.

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

Keglovics Zoltánt három és fél évvel ezelőtt kérte fel állítólag Kozso, hogy segítsen a teaházának üzemeltetésében. Az ott eltöltött idő alatt tűntek fel a férfi számára a gyanús dolgok. Állítja, hogy nem engedhették be a villanyóra-leolvasót, és az üzlet negyedéves számlája a kétezer forintot sem érte el.

“Dátumos megjelöléssel lefényképeztük tavaly a villanyórát, aztán kis idő múlva megismételtük, és

csodát tapasztaltunk: a mérő állása nemhogy nőtt, egyre kevesebb lett!

Ekkor már egyértelművé vált az áramlopás gyanúja, így megpróbáltam a rendőrségen feljelentést tenni, de telefonon nem tudtak felvilágosítást adni, hogy bűncselekményről van-e szó” - mondta a Blikknek a volt üzletvezető, aki hajlandó a rendőrségnek is bemutatni a bizonyítékokat. A lap megkereste Kozsót is, aki tagadta a vádakat és hozzátette, hogy a hely már nem az övé.

Forrás: Origo

“Soha nem loptam áramot, nincs ilyesmihez közöm. Meg vagyok döbbenve, hiszen életveszélyes betegségem óta csupán a gyógyulásra, a zeneszerzésre és új életem építésére koncentrálok” - mondta az énekes, akinek még mindig nagyon hiányzik volt párja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.