párkeresés meztelen valóságshow Viasat 3 Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges emberkísérlet indul ma: Magyarország első meztelen valóságshowjában a párra vágyók teljesen pucéran találkoznak egymással.

A szexuálpszichológus szerint egy igazi kendőzetlen élmény vár ránk, ahol a push-up melltartók, fűzők és vállszélesítő ingek mit sem befolyásolnak. A játékosoknak pedig időnként óhatatlanul elkalandozik majd a tekintete. Arra, hogy ki miként reagál a különleges szituációra, nem lehet előre felkészülni.

Forrás: Richard Szoke/Richard Szoke

Mi megy végbe azoknak a nőknek és férfiaknak a fejében, akik teljesen ismeretlenül, anyaszült meztelenül vágnak bele a randizásba? Mi sem természetesebb, vagy épp ellenkezőleg, ez szembemegy a legelemibb emberi normákkal? Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szerint a játékosok nem lesznek könnyű helyzetben. „Neveltetésünk során tanuljuk meg, mi a szégyen és mi a szemérem. Érdekes lesz, hogy a játékosok félre tudják-e tenni ezeket az érzéseiket, illetve mennyire képesek ellenállni a nyílt szexuális ingereknek" – magyarázta a szakértő, aki úgy véli, hiába koncentrálnak majd arra, hogy ne kalandozzon el a tekintetük. „Annál nehezebb dolog nincs, mintha megpróbálunk valamire nem odanézni. Gondoljunk arra, ha beszélgetőpartnerünk orrán egy szép nagy pattanás virít, folyamatosan arra téved a tekintetünk. Viszont elég hosszú idő áll ahhoz a versenyzők rendelkezésére, hogy nagyrészt megszokják egymás mezítelenségét" – mondta a szexuálpszichológus.

Hevesi Kriszta szerint a VIASAT3-on debütáló Ádám keresi Évát műsornak az a legkülönlegesebb értéke, hogy szó szerint kendőzetlen. „Itt nincsenek push-up melltartók, vállszélesítő ingek, fűzők és semmi hasonló, külcsínt elfedő trükk" – mondta. Kriszta szerint elképzelhető, hiszen a meztelenség idővel veszít az értékéből. „Hogy kire miképp hat ez a helyzet, azt nehéz megjósolni. Mindenkire másképp - s épp ettől érdekes. Nem tudni, kiből mit hoz ki és mennyire gyorsan sikerül kilépnie az erotikus ingerek bűvöletéből" – magyarázta. Főleg a férfiak esetében lesz izgalmas látni, miként küzdenek meg az állandó vizuális hatásokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.