10 + 1 fotó, amit nem hagyhatsz ki a kalandorkandúrokról!

kaland cica macska túra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joggal lehetünk irigyek erre a két cicára, hiszen az ő életük szerencsére tényleg csak móka és kacagás, miközben rengeteg csodálatos helyen járnak. Szerencséje volt a két macseknak, mert olyan gazdák találták meg őket, akiknek nincs nyugtuk.

Nem indult könnyen Bolt és Keel élete. Egy bokor mögötti szemetesládában találták meg őket gazdáik, akik egyből beleszerettek a cicákba. Következő nap túrázásra indultak, és természetesen a két újdonsült társuk is velük tartott. Azóta mindenhová együtt mennek, a macskák pedig boldogabbak, mint valaha.

/1605/Bolt_201655185358
Csillagot kapott Jodie Fosterhttp://www.life.hu/news/20160505-jodie-foster-szineszno-csillagot-kapott-a-hiressegek-setanyon.htmlAz 53 éves világsztár neve is felkerült a legnagyobbak közé a hollywoodi Hírességek sétányán. Az ünnepségen kolléganője, Kristen Stewart mondott megható beszédet. News--Íme, az utolsó kép Szipál Mártonrólhttp://www.life.hu/news/20160505-szipal-marton-fotomuvesz-utolso-fenykepe.htmlPosztós János fotós közösségi oldalán jelent meg a Szipál Mártonról készült utolsó fénykép. NewsOrigoÉdesanyja talált rá Wels Péter Mátyás holttestére: azt hitte, csak alszikhttp://www.life.hu/news/20160505-edesanyja-talalt-ra-wels-peter-matyas-a-tv2-riportere-holttestere.htmlA 47 éves korában meghalt Wels Péter Mátyás, a Tények alapító riportere. A televíziós holttestére édesanyja talált rá. NewsOrigoAz Agymenők szőkeségénél csak a fizetése csinosabbhttp://www.life.hu/news/20160504-gazdag-es-szep-is-az-agymenok-szokesege.htmlKaley Cuoco-t az Agymenők című sorozatnak köszönhetjük, ő játssza ugyanis a szomszédlányt, Pennyt, rádásul ezért busás kis fizetést is kap. Emellett pedig remekül néz ki - hát van igazság? NewsOrigoAnyjára van utalva a röpképtelen sasfióka http://www.life.hu/news/20160504-elpusztult-az-apaallat-4-5-hetes-fiokat-mar-fel-tudja-nevelni-egyedul-a-tojo.htmlAz elhullott apaállatot május 2-án délután találták meg egy lakossági bejelentés alapján. Mivel a sas mérgezések országosan eléggé "gyakoriak", ezért az előírt protokoll szerint értesítették a rendőrséget. NewsOrigoElítélték a brutális lúgtámadással vádolt gyerekorvosthttp://www.life.hu/news/20160504-bunos-a-brutalis-lugtamadassal-vadolt-gyerekorvos.htmlSzerdán elsőfokú ítélet született annak a gyerekorvosnak az ügyében, aki még 2013-ban földre teperte, megkötözte, majd kábítóinjekcióval combon szúrta egykori szeretőjét, akinek ezután lúggal öntötte le a nemi szervét. A férfi a tárgyaláson végig tagadta a bűnösségét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.