ittas vezetés Demcsák Zsuzsa TV2 eljárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ittas vezetésen kapott műsorvezetőt hétfőn hajnalban kapcsolták le a rendőrök. Nem vették el a jogosítványát, de eljárást indítanak ellene.

A vasárnap esti Nagy Duett után vezette le a feszültséget egy kisebb társasággal Demcsák Zsuzsa, miközben alkohol is fogyott. A műsorvezető a mulatozás után autóba ült, hazafelé pedig igazoltatták őt a rendőrök.

Forrás: TV2

Zsuzsa elmondta, hogy nagyon sajnálja a történteket, és hozzátette, hogy nem vették el a jogosítványát, azonban a Bors információi szerint eljárást indítanak az ügyben. "A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2016. május 2-án 2 órakor közúti ellenőrzést hajtottak végre Budapest II. kerületében, amely során egy személyt igazoltattak. A BRFK II. kerületi rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt" - írta a rendőrség a Bors kérdésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.