Demcsák Zsuzsát lekapcsolták ittas vezetésért

Forrás: TV2 -
ittas vezetés Demcsák Zsuzsa TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a vasárnapi Nagy Duett után próbálta levezetni a próbákkal és a fellépéssel járó feszültséget néhány pohár itallal. Ezután ült kocsiba, és indult el otthonába.

Nagy stresszel jár az élő műsor, főként, ha valami olyasmit kell csinálnia az embernek, amiben nincs tapasztalata. Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes párosa mindig jól szerepelnek, de a műsorvezetőn minden adásban látszik, hogy hihetetlenül izgul.

Forrás: TV2

Zsuzsa a vasárnapi műsor után egy kisebb társasággal próbálta levezetni a feszültséget néhány pohár itallal a Bors információi szerint. Ezután autóba ült, és elindult hazafelé, azonban a rendőrök megállították és igazoltatták. A lap megkereste Demcsák Zsuzsát is, aki nem tagadta a történteket. “Való igaz, igazoltattak! Borzasztóan sajnálom! Kiengedtem a gőzt A Nagy Duett után. Száz méterre voltam a lakásomtól, és onnan mentem volna haza, amikor megállítottak. Hibáztam, borzasztóan sajnálom“ - mondta a műsorvezető, aki hozzátette, hogy nem vették el a jogosítványát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.