Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa párosára nem kíváncsiak már a nézők

Forrás: TV2 -
Pál Dénes Demcsák Zsuzsa TV2 Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi produkciójuk után mégis búcsúzniuk kell Demcsákéknak.

Jövő héten már Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa nélkül startol el a TV2 Nagy Duett című műsora. Ezen a héten ugyanis ők kapták a legkevesebb szavazatot a nézőktől és a zsűritől.

Forrás: TV2

Lemaradtál a szátrpár produkciójáról? Itt megnézheted!

Demcsák Zsuzsa szado-mazo csizmában szexiskedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-demcsak-zsuzsa-szado-mazo-csizmaban-szexiskedett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA műsorvezető, akit a múlt héten ittas vezetésért kapcsoltak le a rendőrök, a Nagy Duett színpadán rettentő hamisan énekelt, de dögös divatbemutatója azért elvitte a produkciót. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa vörös topban pattogtatta a melleit, de nem szólt a mikrofonjahttp://www.life.hu/sztarok/20160501-demcsak-zsuzsa-voros-topban-pattogtatta-a-melleit-de-nem-szolt-a-mikrofonja.htmlA műsorvezető a Nagy Duett színpadán belevaló romanőként, kis piros felsőben villantott dekoltázst. TV + Sztárok--Eljárást indítanak Demcsák Zsuzsa ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eljarast-inditanak-demcsak-zsuzsa-ellen-ittas-vezetes-miatt.htmlAz ittas vezetésen kapott műsorvezetőt hétfőn hajnalban kapcsolták le a rendőrök. Nem vették el a jogosítványát, de eljárást indítanak ellene. TV + SztárokOrigoMiért nem vették el Demcsák Zsuzsa jogosítványát?http://www.life.hu/sztarok/20160505-demcsak-zsuzsa-jogositvanyat-nem-vettek-el-ittas-vezetese-utan-levai-katalin-kiakadt.htmlA műsorvezetőről kiderült, hogy néhány nappal ezelőtt lekapcsolták ittas vezetésért. A Nagy Duett című műsor után gurított le pár pohárral, hogy oldja a feszültséget, ezután ült autóba. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát lekapcsolták ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20160504-demcsak-zsuzsa-a-mokka-musorvezetoje-ittasan-vezetett-elfogtak-a-rendorok.htmlA műsorvezető a vasárnapi Nagy Duett után próbálta levezetni a próbákkal és a fellépéssel járó feszültséget néhány pohár itallal. Ezután ült kocsiba, és indult el otthonába. TV + SztárokOrigoSmink nélkül kislánynak tűnik Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20160502-demcsak-zsuzsa-smink-nelkul-kislanynak-tunik-legutobbi-szelfijen.htmlA gyönyörű műsorvezető megmutatta milyen, amikor a Nagy Duett előtt lazulgat társaival, és megdöbbentően jól áll neki, amikor nem fedi festék az arcát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.