Demcsák Zsuzsa szado-mazo csizmában szexiskedett

Forrás: TV2 -
Pál Dénes Demcsák Zsuzsa TV2 szado-mazo Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető, akit a múlt héten ittas vezetésért kapcsoltak le a rendőrök, a Nagy Duett színpadán rettentő hamisan énekelt, de dögös divatbemutatója azért elvitte a produkciót.

Demcsák Zsuzsának nem volt könnyű dolga a vasárnap, mert a produkció közben kétszer öltözött át, ezt pedig azzal spékelte meg, hogy néha meztelen alakja is átsejlett a próbafülkéből.

Forrás: TV2

"Visszahoztátok a Pretty Woman hangulatát" - mondta Cooky.

"Az eddigi produkcióitokhoz képest sokkal jobbak voltatok" - mondta Andi, akinek Kasza Tibi percenként beszólt az értékelésébe, ezért megfenyegette, hogy ráül a szájára, de Tibi nem ijedt meg, azt mondta vállalja a kihívást.

Eljárást indítanak Demcsák Zsuzsa ellen

Az ittas vezetésen kapott műsorvezetőt hétfőn hajnalban kapcsolták le a rendőrök. Nem vették el a jogosítványát, de eljárást indítanak ellene. RÉSZLETEK ITT!
Kulcsár Edinának érdemes volt ennyit gyúrnia popsirahttp://www.life.hu/sztarok/20160508-kulcsar-edina-ferfivadito-dominava-valtozott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA szépségkirálynő, aki legutóbb megmutatta, mennyit formálódott a popója az elmúlt hetekben, rockénekessé avanzsált, és szinte rá sem ismertünk a Nagy Duett vasárnapi adásában. TV + Sztárok--Így vadította Rubint Réka a válófélben lévő Pintér Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20160508-rubint-reka-uj-hodolora-talalt-a-nagy-duett-szinpadan.htmlPintér Tibi, aki mint ismeretes, 14 év után válik, mindent bevetett, hogy a Nagy Duett színpadán elcsábítsa a dögös, miniben csajoskodó fitnesznagyasszonyt. TV + Sztárok--Schobert Norbi verekedésbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-schobert-norbi-verekedesbe-keveredett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA fitneszguru a Nagy Duett színpadán mindenkinek jól ellátta a baját. TV + Sztárok--Keleti Andi brutál dekoltázst villantott a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-keleti-andi-brutal-dekoltazst-villantott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA táncosnő a Nagy Duettben hamisítatlan retroszerelésben is bombanő volt, le sem tudtuk venni a szemünket kivágott felsőjéről. TV + Sztárok--Dér Heni lélegzetelállító pózban énekelt Kucsera nyakábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-der-heni-lelegzetelallito-pozban-enekelt-kucsera-gabor-nyakaban.htmlAz egykori kajakos, akiben múlt héten nők ezrei csalódtak, és az énekesnő a Nagy Duettben fergeteges akrobatikus mutatvánnyal rukkolt elő. TV + Sztárok--"Mindenki azt mondja, nagyon erős a dalunk" - Freddie Stockholmból üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-freddie-mar-stockholmban-keszul-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója egyelőre jól érzi magát a svéd fővárosban, és remélhetőleg a versenyen is sikeres lesz. Freddie kedden este lép színpadra.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.