Többen is felháborodtak a vasárnapi Nagy Duett kiesői láttán. Sokan nem értik, hogy miért Berki Krisztián kapott egy újabb esélyt a csinos műsorvezetőnő helyett. 

Felrobbant az internet Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes kiesése után. A Nagy Duett Facebook-oldalát ellepték a kommentek, melyekben többen is csalást kiáltottak. Sokak szerint nem igazságos, hogy pont olyan páros esett ki, aki hétről hétre egyre jobb produkciót mutatott be.  

Forrás: TV2

Nem volt jó Zsuzsi, az tény, Dénest sajnálom jobban, de azt ne mesélje be nekem senki, hogy Berkiék a zsűri és a nézők szavazatai alapján is utolsók voltak, és aztán mégis megmentik őket a nézők?!"

Idióta szavazók! Vagy a TV2 bundája! Úgy látszik, hogy a forgatókönyv előre le van írva! A többieknek teljesen felesleges versenyezni, a TV2 a Berkit futtatja annak ellenére, hogy az egész ország utálja!"

Hát...látni a színvonalat a műsorban. Megint olyan esett ki, aki hétről hétre egyre jobb volt. Csalás! Valami itt nem stimmel!"

A Borsnak nyilatkozott Pál Dénes, aki szerint semmilyen csalás nem jöhet szóba. "Ránk kevesebb szavazat érkezett. A szavazatok döntenek. Most így jött össze. De azért bevallom, jólesett, hogy szerettek minket, még szerettek volna látni a műsorban" - mondta az énekes, aki jól érezte magát ebben a pár hétben.