Egy óra alatt elkapkodták az összes jegye a Red Hot Chili Peppers-koncertre

Forrás: Origo -
Budapest Sportaréna koncert Red Hot Chili Peppers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban megírtuk, 20 év után először lép fel Magyarországon a Red Hot Chili Peppers. A banda szeptember 1-én, a Budapest Sportarénában lép fel, de azoknak, akik még nem vettek jegyet, van egy rossz hírünk: 1 óra leforgása alatt az összes elfogyott.

Red Hot Chili Peppers koncertjegyek árusítása péntek reggel 9 órakor kezdődött, de az állójegyek kb. tíz perc alatt elfogytak, egy órán belül pedig már az összes jegytípusra azt írta a Ticketpro rendszere, hogy

elfogyott, vagy nem elérhető.

Forrás: Origo

A rendszer egyébként elég kiszámíthatatlannak tűnik, egy-egy frissítés után elérhetőnek mutat még néhány jegyet, bár valószínű, hogy azok csak a vacillálók virtuális kosarában ragadtak.

A jegyárak 15 ezertől 33 900 forintig terjednek.

Viszont van egy félig-meddig jó hírünk is, egy viszonteladónál ugyanis még szinte minden szektorba, és az állóhelyekre is kapható jegy, igaz, az eredeti árak dupláján.

Egy 81 éves asszonyt erőszakolt meg egy pomázi férfihttp://www.life.hu/news/20160513-egy-81-eves-asszonyt-eroszakolt-meg-egy-pomazi-ferfi.htmlBetört a házába, összeverte, majd megerőszakolta az ott élő 81 éves asszonyt a pomázi férfi, akinek 15 ezer forintot sikerült megszereznie áldozatától. News--Szó szerint halálra szekálták diáktársai a 16 éves lánythttp://www.life.hu/news/20160510-szo-szerint-halalra-szekaltak-diaktarsai-a-16-eves-lanyt.htmlA 16 éves Amy Joyner-Francis április 21-én egy wilmingtoni középiskola mosdójában halt meg, és a gyanú szerint ezért három diáktársa a felelős. NewsThinkstock4 év börtönnél is többet kaphat a brutális lúgtámadással vádolt orvoshttp://www.life.hu/news/20160510-4-ev-bortont-kapott-de-sulyosabb-iteletre-szamithat-a-brutalis-lugtamadassal-vadolt-gyerekorvos.htmlMúlt szerdán elsőfokú ítélet született annak az orvosnak az ügyében, aki még 2013-ban földre teperte, megkötözte, majd kábítóinjekcióval combon szúrta egykori szeretőjét, akinek ezután lúggal öntötte le a nemi szervét. A férfi és ügyvédje enyhítésért, az ügyészség súlyosbításért fellebbezett. News--Adele keményen megmondta a véleményét Beyoncérólhttp://www.life.hu/news/20160509-adele-kemenyen-megmondta-a-velemenyet-beyoncerol.htmlAz eddig sem volt titok, hogy Adele bátran megmondja a véleményét, ráadásul úgy, hogy nem igazán érdekli, hogy kinek, vagy épp kiről. Így volt ez a napokban is, amikor az énekesnő megszakította koncertjét, és Beyoncéról vallott... NewsOrigoIlyen szexi jótékonysági kampányt még nem láttálhttp://www.life.hu/news/20160506-ilyen-szexi-jotekonysagi-kampanyt-meg-nem-lattal-dogos-pasik-alltak-egy-jo-cel-melle.htmlMire képes négy szuperpasi egy remek cél érdekében? A szexi férfiak a menhelyeken lévő kutyusok örökbefogadása mellett kampányolnak, ráadásul nem is akárhogyan! NewsOrigoA 30 milliós luxusautó bánta a gazdája hűtlenségéthttp://www.life.hu/news/20160505-a-megcsalt-no-durva-bosszut-allt-a-parja-luxusautojan.htmlEgy nőnél eléggé kicsapta a biztosítékot a párja hűtlensége, és hogyan is állhatott volna keményebb bosszút, mint, hogy festékszóróval kicsinosítgatta exe 30 milliós luxusautóját. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.