Több mint két év után elhagyja a sorozatot az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője.

Lapinformációk szerint az Éjjel-Nappal Budapest Dávidja 2013-ban érkezett haza Amerikából, amikor is elkezdett játszani a sorozatban. Zenei körökben már ismert volt, mivel a Nevermore nevezetű amerikai együttessel turnézott, majd a hazai Leander Risinggal, de a zenekar feloszlott. - írja a 24.hu.

Forrás: RTL Klub

Dávid elárulta, hogy soha nem fogja elfelejteni az elmúlt éveket és nagyon meghatódott, hogy a búcsúbulijára annyian eljöttek. Most újra szeretne a zenei karrierjére koncentrálni, ezért visszatér Amerikába. Épp a szólólemezén dolgozik, de több zenekartól is kapott ajánlatot.

Forrás: RTL Klub

Így az is meglehet, hogy júliusban már a Sanctuary nevű együttessel fog turnézni.

Visszatekintve az elmúlt 2,5 évre, tényleg olyan, mintha egy pillanat lett volna, de mégis rengeteg olyan dolog történt velem, amit soha nem fogok elfelejteni. Az egyik ilyen kedvenc történetem, amikor Lali születésnapján elmentünk tankot vezetni, de ő megsértődött valamin, lidérckedett az erdőben, közben én meg átmentem tankkal azon az autón, amin neki kellett volna. De az én születésnapom is emlékezetesre sikeredett, hiszen a barátnőm Milla a saját lakásomban kikötözött és fogvatartott"

- emlékszik vissza Dávid.