Az énekesnő vasárnap biciklivel indult el otthonról, majd hétfő délutánig semmit nem lehetett tudni róla. Mint kiderült, a chicagói rendőrség egy hotelben talált rá Sinead O'Conorra. 

Tíz rendőrségi osztag vett részt szállodák átfésülésében, miután Sinead O'Connor vasárnap eltűnt - közölte Eric Petersen rendőrségi szóvivő. Az énekesnőt - akiről sokan azt hitték, öngyilkosságot fog elkövetni - ezt követően hétfő délután találták meg, amit a szóvivő "csodálatos kimenetelnek" nevezett, jelenlegi állapotáról és aktuális tartózkodási helyéről azonban nem árult el semmit. 

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Az énekesnő azonban a megkerülését követően még hétfő este egy olyan Facebook-posztot tett közzé, melyet a férjének címzett, és amelyben öngyilkossággal fenyegetőzik, és családját okolja, amiért idáig fajult a helyzet. Többek közt arról is ír, hogy sosem tudta megbocsájtani férjének és édesapjának, hogy annak idején miattuk vetette el első gyermekét. 

Sinead O'Connor évek óta mély depresszióval és drogproblémákkal küzd. Legutóbb decemberben tett közzé Facebook-oldalán egy olyan üzenetet, melyben arról írt: meg akar halni