Állítják: Öngyilkosságra készült a halálra éheztetett kislány anyja

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos öngyilkosság éhezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkosságra készülhetett őrizetbe vétele előtt J. Médea, annak a kislánynak az anyja, aki iszonyú kínok között halt éhhalált múlt hét szerdán.

A Blikk információi szerint a nő közölte élettársával, hogy nem folytatja tovább, és nincs többé értelme az életének. Elköszönt a férfitól, és elindult, hogy megölje magát.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Ám végül meggondolta magát, hazament és letett tervéről.

A most elkészült orvosszakértői vélemény megerősítette a rendőrök gyanúját, amely szerint sántít az anya azon állítása, amit a kiérkező mentőknek és a rendőröknek ismételgetett. Valójában a gyermek a végső stádiumban nem lehetett képes szopni. Ahhoz ugyanis nem volt már ereje.

"A gyermeken csak az éheztetéssel összefüggésben találtak egészségügyi problémákat. Nem volt gyomortartalma egyáltalán. A belei már napok óta nem mozdulhattak, széklete azóta nem lehetett. A kicsi bőre pikkelyesre volt száradva" - mondta el a lapnak egy az ügyet ismerő forrás, aki hozzátette, a fentiek miatt a gyermek már jó ideje nem tudta jelezni, hogy éhes, ezért minősítették az ügyet emberölésre, mert szülei gyakorlatilag szándékosan hagyták meghalni.

Korábbi cikkünkből kiderül, hogy a szomszédok szerint a család nem engedte be a védőnőt sem, orvoshoz pedig hónapok óta nem vitték a gyermeket.

- mondta egy gyermekvédelmi szakember, aki szerint ebben az esetben rengetegen hibázhattak, főként azért, mert az elhunyt gyermek óvodáskorú nővérével is hasonló gondok voltak.

Ételekkel teli hűtő mellett halt éhen a gyöngyösi kislányhttp://www.life.hu/news/20160518-etelekkel-teli-huto-mellett-halt-ehen-a-gyongyosi-kislany.htmlA másfél éves Gyöngyösön élő kislány mindössze 3-3,5 kilót nyomott, mikor a mentők csütörtökön kiérkeztek a lakásba a holttestéhez. Az otthon állítólag teljesen rendezett volt, a hűtő pedig roskadásig tele. NewsThinkstockKéselés a Deák Ferenc térnél: két ember kórházba kerülthttp://www.life.hu/news/20160521-keseles-volt-a-deak-ferenc-ternel-budapesten-penteken.htmlMájus 20-án, pénteken egy férfi szóváltásba keveredett két másik férfival, egyiküket megütötte, másikukra pedig késsel támadt rá. NewsThinkstockTragédia: Fennakadt a síneken az autója, halálra gázolta a mozdonyhttp://www.life.hu/news/20160521-fennakadt-a-sineken-a-ferfi-autoja-halalra-gazolta-a-mozdony-ami-nem-tudott-megallni.htmlHalálos baleset történt a Hegyeshalom és Bezenye között lévő vasúti átjáróban, ahol egy lefulladt autónak ütközött egy vonat szombat hajnalban.NewsOrigoVáratlan tragédia! Színházi szerepeket akart, és nyaralást tervezett az elhunyt magyar művészhttp://www.life.hu/news/20160521-rajhona-adam-szinhazi-szerepeket-akart-es-nyaralast-tervezett-az-elhunyt-magyar-muvesz.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életének 73. évében elhunyt Rajhona Ádám színművész. Lapinformációk szerint váratlanul vitte el a tüdőbetegség.News--Új fejlemények az egyiptomi gép tragédiájárólhttp://www.life.hu/news/20160521-uj-fejlemenyek-az-egyiptomi-gep-tragediajarol-egyptair-parizs-kairo-jarat-zuhant-le.htmlFüstöt jelzett arról az egyiptomi repülőgépről az úgynevezett ACARS adattovábbító rendszer, amely csütörtökön a Földközi-tengerbe zuhant - adta hírül a péntek éjjel a CNN amerikai hírtelevízió. News--Veszélyben a királyi család! Egy gyilkos mászott be a Buckingham-palota kertjébehttp://www.life.hu/news/20160520-veszelyben-a-kiralyi-csalad-egy-gyilkos-maszott-be-a-buckingham-palota-kertjebe.htmlA napokban egy '92-ben gyilkosságért elítélt férfi fogta magát, és bemászott a Buckingham-palota kerítésén. Szerencsére sikerült elfogni, bár így is közel 10 percig tartott az akció. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.