Filmek, botrányok és teljes megőrülés - Íme, a cannes-i filmfesztivál legemlékezetesebb pillanatai

Palvin Barbara Julia Roberts Kristen Stewart George Clooney Paris Hilton Cannes 2016 Nemes Jeles László Cannes-i filmfesztivál Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Susan Sarandon dekoltázsban, míg Palvin Barbi igazi hercegnőként vonult végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. És ez még nem minden: íme, Cannes legemlékezetesebb pillanatai, képekben.

Május 22-én véget ért Európa egyik legnagyobb szabású filmfesztiválja. Az A-listás világsztárok és az önjelölt celebek minden alkalommal igyekeztek elkápráztatni a vörös szőnyeget hol több, hol kevesebb sikerrel, majd később együtt örültek, hatódtak meg, és őrültek meg néhány pillanat erejéig a fotósok hada előtt. A Life.hu összegyűjtötte a filmfesztivál legemlékezetesebb momentumait:

/1605/Canne2016523152854
Új tulajdonoshoz került a Class FM - Ez lesz Balázsék sorsahttp://www.life.hu/news/20160523-uj-tulajdonoshoz-kerult-a-class-fm-a-slager-radio-vette-meg.htmlA Calss FM vezérigazgatója jelentette be, hogy az Advenio Zrt. 100%-os tulajdonát megvásárolta a Sláger Rádió Zrt. és a Marquard Media Hungary, 85-15%-os arányban. NewsOrigoMeghalt Bata Zivojinovic az egyik legnagyobb jugoszláv filmsztárhttp://www.life.hu/news/20160523-elhunyt-bata-zivojinovic-az-egyik-legnagyobb-jugoszlav-filmsztar.htmlElhunyt Bata Zivojinovic, az egykori Jugoszlávia legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott színésze, a régió első mozisztárja. NewsOrigoAutóbalesetet szenvedett Calvin Harrishttp://www.life.hu/news/20160522-autobalesetet-szenvedett-calvin-harris.htmlA reptér felé tartott a híres DJ, Calvin Harris, mikor belehajtottak az autójába.News--Dráma! Gyermekével együtt lett öngyilkos egy nő Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160521-gyermekevel-egyutt-lett-ongyilkos-egy-no-budapesten-kiugrott-a-16-ikrol-mindketten-meghaltak.htmlKarjában másfél éves kislányával ugrott ki egy nő egy házból szombaton a fővárosban - közölte Dudás-Kanyog Andrea, az ORFK ügyeletvezetője.NewsThinkstockMeghalt a világ legidősebb olimpiai bajnoka: Tarics Sándor 102 éves volthttp://www.life.hu/news/20160521-meghalt-a-vilag-legidosebb-olimpiai-bajnoka-tarics-sandor-102-eves-volt.htmlÉletének 103. évében hajnalban elhunyt Tarics Sándor, a világ legidősebb olimpiai bajnoka.NewsMTIKatalin hercegnét beledobták a mély vízbe, ám volt, aki vigyázott ráhttp://www.life.hu/news/20160521-katalin-hercegne-motorcsonakversenyen-vett-reszt.htmlCambridge hercegnéje egy vitorlásversenyen feszegette saját korlátait a jóképű Sir Ben Ainslie olimpikon oldalán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.