Saját halálával viccelődött Erzsébet királynő

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
halál Erzsébet királynő virágkiállítás uralkodó humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az uralkodó és családja is részt vett a minden évben megrendezésre kerülő éves Chelsea virágkiállításon. Erzsébet királynő egy igen morbid viccel hívta fel magára a figyelmet. 

Idős kora és uralkodási időrekordja ellenére természetesen szóba sem kerül az immár 90 éves II. Erzsébet királynő "nyugdíjba vonulása". Sőt, a jelek szerint igazán elemében van! Jekka McVicar, kertész éppen körbe vezette a mesés virágok között a britek kedvenc királynőjét, amikor is egy mérgező növényhez értek. Itt Erzsébet megjegyezte, hogy a héten ő is kapott ebből egy pár szálat, szóval biztosan el fog hunyni - írja a Mirror.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

Az eseményen részt vett Katalin hercegné és Vilmos herceg is, akik a hírek szerint nagyot nevettek a történteken.

Meghalt Solténszky Tiborhttp://www.life.hu/news/20160524-soltenszky-tibor-dramaturg-szinesz-rendezo-oktato-meghalt.htmlMeghalt Solténszky Tibor dramaturg, színpadi szerző, rendező, színész, tréner, oktató - jelentette a szinhaz.hu. News--Így búcsúzott a lezuhant egyiptomi gép pilótájahttp://www.life.hu/news/20160523-igy-bucsuzott-az-parizsbol-kairoba-tarto-lezuhant-repulogep-pilotaja.htmlAz EgyptAir Párizsból Kairóba tartó járata csütörtökön zuhant a Földközi-tengerbe, fedélzetén 66 emberrel. Ez hangzott el a pilóta utolsó beszélgetésében. News--Vasárnap este összebújnál a pároddal?http://www.life.hu/news/20160522-filmek-vasarnap-estere.htmlNem tudod, hogy milyen filmeket néznél?NewsOrigoGyermekével a karjában ugrott ki a 16. emeletről a nőhttp://www.life.hu/news/20160522-gyermekevel-a-karjaban-ugrott-ki-a-16-emeletrol-a-no.htmlBudapest XV. kerületében történt a szörnyű tragédia. News--Presser Gábor 700 millió forintra perelte Kanye Westethttp://www.life.hu/news/20160521-presser-gabor-700-millio-forintra-pereli-kanye-west-rappert.htmlTovább folytatódik a Gyöngyhajú lány című dal feletti pereskedés: Presser 2,5 millió dolláros pert indított a világhírű rapper ellen. News--Tragédia: Fennakadt a síneken az autója, halálra gázolta a mozdonyhttp://www.life.hu/news/20160521-fennakadt-a-sineken-a-ferfi-autoja-halalra-gazolta-a-mozdony-ami-nem-tudott-megallni.htmlHalálos baleset történt a Hegyeshalom és Bezenye között lévő vasúti átjáróban, ahol egy lefulladt autónak ütközött egy vonat szombat hajnalban.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.